Лъжовно сърце (Corazón que miente)

70 (последна) серия

Финалът:

Любовта винаги побеждава!

Мариела и Алонсо се женят на много приятна церемония.

В последните мигове от живота си, Леонардо умолява Алонсо и Мариела да се съберат, защото са един за друг и си принадлежат. Думите му предизвикват сълзи във всички присъстващи в болницата.

Малко по-късно, Интерпол арестува Демиан Ферер, който най-накрая ще плати за престъпленията си, които е извършил в живота си. Не стига това, но му се налага да се изправи и срещу Алонсо, който му разкрива цялата истина за девойката, която е вярвал, че е неговата племенница Рената.

Лошите никога не печелят и това е урока, който научава Рената, чието истинско име е Мирела Берланга. Докато се опитва да избягат, Рената и Фабрисио претърпяват тежък инцидент, при която той умира. Рената успява да се спаси, но след много сложна операция, тя изгубва и двата си крака. Тя е отчаяна и не може да приеме новото си положение.

От друга страна, Рафаела не успява да си намери работа никъде и е принудена да започне работа в един хотел с лоша репутация. С две думи: става проститутка.

Най-накрая Мариела и Алонсо намират време, за да поговорят насаме и да признаят любовта си. Той ѝ поднася колието-сърце като доказателство, че иска да прекара остатъка от живота си с нея и ѝ предлага брак.

Антонио прехвърля акциите си в компанията на Мариела и ѝ разкрива, че е неин баща. Тя на мига го отхвърля и се отдалечава, но с времето го приема и го моли да я предаде на бъдещия ѝ съпруг по време на сватбата.

Сантяго се чувства зле заради цялата болка, която е причинил на Лети. В крайна сметка той ѝ предлага брак. Тя приема и двамата подпечатват споразумението си с много нежна целувка.

Въпреки че е отхвърлен от баща си заради сексуалните си предпочитания, Кристиан решава окончателно да се отдалечи от него и да изгради живота си с любимия, с когото планира да се омъжи и да осиновят дете.

И на края, голямата любов между Алонсо и Мариела триумфира и двамата вдигат голяма сватба, по време на която пред очите на Бог обещават да се обичат и да бъдат заедно до края на живота си.

Край!