Изворът (El Manantial)

51-60 серия

51 серия

Салвадор предупреждава Хусто, че няма да може да избяга от Божието правосъдие. Алваро казва на Барбара, че Алехандро вече е женен. Водата в Сан Андрес не е достатъчно и не достига, заради което извора става много важен. Алехандро упреква Алфонсина за това, че се разхожда с Уго. Ектор признава на Алфонсина, че я обича и Малена чува.

52 серия

Малена се връща в къщата на дядо си и баба си. Алфонсина казва на Ектор, че не могат да бъдат дори приятели. Хусто планира да отклони коритото на извора, за да избегна сушата в земите си. Алехандро мисли Ектор за предател и лицемер, защото се е обяснил в любов на Алфонсина. Маргарита предлага подкуп на Уго, за да ускори развода на Алфонсина и Алехандро. Елойса казва на Маргарита, че очаква дете от Хусто.

53 серия

Маргарита предупреждава Хусто, че няма да позволи историята с Франсиска да се повтори с Елойса. Ектор моли Алфонсина да му даде възможност, но тя го отблъсква. Хусто иска от Елойса да се отърве от бебето, но тя го заплашва, че ще направи скандал. Алехандро прави проучване, за да разбере дали има полубратя. Малена упреква Ектор за държанието му и го уверява, че ще го забрави. Алехандро спасява Мелесио от един бик и животното го наръгва в крака.

54 серия

Всички са много разтревожени виждайки колко сериозна е раната на Алехандро. Хусто обвинява Мелесио за инцидента и го гони от асиендата. Алфонсина е много притеснена и иска да види Алехандро, но я изгонват от клиниката. Хусто обещава на Алваро да му даде извора, ако спаси Алехандро.Салвадор притиска Алваро, за да помогне да вземат проба от кръвта на Хусто.

55 серия

Алваро обяснява на Салвадор, че е незаконно да се крадат кръвни проби. Алфонсина казва, че би преживяла всичко освен смъртта на Алехандро. Алваро признава на Хусто, че Алехандро може да загуби крака си. Хусто се ядосва и заплашва Алваро със смърт. Алфонсина отива в клиниката, но Барбара и попречва да види Алехандро. Елойса се сбива с Хусто, тя пада по стълбите и изпада в безсъзнание.

56 серия

Хусто се ядосва като вижда, че Елойса не реагира и се чуди какво да прави. Ектор и Уго се сбиват, заради Алфонсина. Алфонсина успява да види Алехандро и той й казва, че не може да живее без нея. Хоел уверява Маргарита, че сега ще разберат какво е да страдаш за детето си. Хусто изважда тялото на Елойса, когато пристига Малена. Алфонсина чака с нетърпение резултатите от теста за бащинство на Хусто. В извора, тялото на Елойса потъва. Хусто намира снимката на Салвадор с посвещение за Маргарита и иска обяснение от нея.

57 серия

Маргарита разкрива на Хусто, че Салвадор е бил влюбен в нея, когато са били млади. Хусто отива в църквата, за да поиска сметка от Салвадор.
Мару, приятелката на Барбара, обвинява Алфонсина, че е мъже крадла и двете се сбиват. Уго е упорит в желанието си да завладее сърцето на Алфонсина. Мару кокетничи открито с Ектор, баща й Хоел ги вижда и се ядосва. Барбара и Пилар се притесняват, че Алехандро ще остане куц. Алфонсина се моли на гроба на Ригоберто да се окаже, че Хусто не й е баща. Малена и Маргарита притискат Хусто, за да им каже къде е Елойса.

58 серия

Хусто излъгва, че Елоиса се е върнала в Сан Андрес, защото не се интересува от Малена. Мелесио помага на Алфонсина, за да може да говори с Алехандро по телефона и Барбара умира от ревност. Алфонсина обявява твърдото си решение да отвори гроба на баща си и сестра си. Хертрудис е много притеснена от това, защото Алфонсина може да разбере истината. Маргарита извежда прибързано Алехандро от клиниката. Салвадор настоява Хертрудис да каже цялата истина на Алфонсина. Мирна се връща за сина си и открива Фермин и Хертрудис да се целуват.

59 серия

Фермин казва на Мирна, че полицията е по следите на Естебан, тя се уплашва и си тръгва. Барбара търси подкрепа от Хусто. Маргарита решава да контролира обажданията и посещенията на Алехандро. Алваро се сбива с Хусто заради извора. Барбара се страхува, че това сбиване ще се отрази на връзката й с Алехандро. Хертрудис е подтисната, заради положението си с Фермин. Естебан признава на Мирна, че той е убил Хилберто. Хусто обикаля къщата на Алфонсина. Салвадор дава на Алфонсина резултатите от теста за бащинство.

60 серия

Алфонсина иска да информира Алехандро какви са резултатите от теста за бащинство- тя не е дъщеря на Хусто, но Маргарита изключва всички телефони в къщата. Уго научва, че Алфонсина няма намерение да се развежда. Фермин казва на полицията къде се намира Мирна, защото се страхува за нея. Алваро разбира, че Барбара се е изнесла от къщата. Алтаграсия измисля как да даде на Алехандро плика с резултатите от теста за бащинство, той разбира, че Алфонсина не му е сестра. Барбара е в имението на Хусто и започва да кокетничи с Хусто. Алехандро отива да търси Алфонсина и я пита дали ще му прости случилото се Барбара.

Превод: Валентина