Ева Луна (Eva Luna)

Втора част

Донжуан за Марсела – тя игнорира факта, че той е искал да я обере!

Докато Виктория мечтае отново да се появи на модния подиум и в обхвата на прожекторите, Даниел, нейният годеник, е обсебен от идеята да открие момичето, което е дало идеята за рекламата, с която са постигнали такъв успех.

Бруно преследва Марсела: един младеж, който се занимава с това да съблазнява милионерки с единствената цел да им отмъкне парите, се заглежда по Марсела.

Подарък за Марсела: няколко дни по-късно, съпругата на Хулио получава прекрасен букет. А след това и покана за вечеря, която тя приема. Тя не подозира какво се крие зад това, но желанието я праща в прегръдките на този невероятен младеж и ѝ пречи да види по-далеч от това.

Алисия се забавлява: въпреки че знае, че не може да се вярва на Тони, Алисия се чувства привлечена от него и не се двоуми, за да излезе с него на купон.

Тони пренася наркотици: младежът слага в чантата си малко дрога.

Предупреждение за Алисия: Марисол предупреждава Алисия да внимава с Тони, защото може да я забърка в нещо незаконно.

Клаудия иска да хване Леонардо: девойката преспива с Арисменди без да взема предпазни средства.

Виктория дава работа на Ева: моделът разбира, че Ева се справя добре с шиенето и ѝ предлага да ѝ помага с ревютата. Ева приема без да се замисля много върху предложението, тъй като в главата ѝ се въртят разни мисли. Даниел ѝ е написал писмо, с което ѝ се извинява и тя не може да го забрави. Той ѝ харесва.

Хулио не се отказва: патриархът на Арисменди продължава с постъпките за развод с Марсела.

Адриан губи усмивката си: той не знае какво да прави след като научава, че Томас, неговият баща, не е прекарал нощта в пансиона. Хуста се опитва да го успокои, но в действителност не знае какво да направи, за да му помогне. Рикардо се намесва и го убеждава, че няма за какво да се притеснява, защото ще открият баща му. По-късно му казва, че Томас е в бара на Дамян, Гайо, и се появява там, но Томас не е там. Дамян напада Рикардо, защото иска да си отмъсти за боя от преди няколко дни.

Марисол е ранена: девойката, която работи като сервитьорка в бара, заплашва шефа си с пистолет. Неговите горили ѝ отнемат оръжието и я прострелват.

Манията на Леонардо: решен на всяка цена да спечели облога с Даниел, Леонардо се опитва да съблазни Ева, но тя го отблъсква. Той не смята да се отказва. Арисменди се възползва от вечерта на ревюто на сестра си, за да я преследва отново. Девойката побяга, за да се освободи от него и предизвиква суматоха точно когато Виктория излиза на подиума. Младата Арисменди излиза грациозно от ситуацията и омайва всички.

Франсиско, влюбен: шофьорът се запознава с Марисол, която се възстановява и се опитва да я съблазни. За това, той се представя пред нея като богат продуцент. Тя също се преструва на това, което не е...