Ева Луна (Eva Luna)

Осма част

Новата Ева – тя се превръща в майка и в бизнес-дама!

Ева оставя миналото зад гърба си: девойката се заклева да изтръгне от сърцето си Даниел и да му отмъсти, тъй като е убедена, че той е убил баща ѝ.

Виктория и Даниел, на меден месец: в това време, Даниел и Виктория, новата му съпруга, заминават на сватбено пътешествие на круиз из Карибите. Когато се връщат от пътуването, Лаурита има сблъсък с Виктория за първи път. Мащехата посяга да удари момичето, но Даниел пристига на време, за да ѝ попречи.

Съобщение за Марсела: вдовицата на Арисменди получава съобщение в офиса си. Бруно и секретарката ѝ се изненадват толкова, колкото и нея. Госпожата замръзва, тъй като анонимното писмо съдържа заплаха. Бруно наблюдава реакцията на любовницата си и решава да разбере какво е това съобщение.

Клаудия се среща с Виктория: моделът казва на Виктория, че майка ѝ е предизвикала аборта ѝ. Виктория не ѝ вярва и се нахвърля върху нея. Но когато се връща в дома, Марсела признава пред Леонардо, че това е вярно.

Бруно подготвя нов план: младежът най-накрая успява да прочете анонимното писмо, което е получила Марсела.

Болката на Хуста: госпожата посещава гроба на Хулио Арисменди и не може да спре сълзите си.

Хулио има нова криза: Хулио, който също отива на гробището, за да види гроба си, преживява инфаркт, когато разпознава Хуста. Шофьорът незабавно го закарва в болницата и съобщава на Ева.

Надежда за Даниел: съвсем случайно, Даниел вижда Ева да се качва в едно такси и се качва в друго, за да проследи. Но в нетърпението си да не изгуби следите ѝ, той настоява шофьора да ускори и претърпяват катастрофа. Даниел е откаран в болница, където е прегледан от лекар. Както изглежда, раните му не са тежки, но той остава в безсъзнание.

Ева, разбита: девойката се среща в болницата с Хулио. Случайно вижда Даниел и не може да се спре да не го посети. Колкото и да опитва, тя е неспособна да убие любовта, която изпитва към него.

Матилде, на помощ: леля Матилде предупреждава племенницата си, че Арисменди може да я видят и настоява Ева да си тръгне. С натежало от болка сърце, Ева се вслушва в съвета на леля си. Точно в този момент Даниел се събужда... Леонардо влиза при него и той му разказва, че е видял Ева. Младият Арисменди смята, че зет му бълнува.

Тайните на Дебора и Марсела: Дебора се среща с приятелката си Марсела и двете споделят тайните си. Докато разговарят, Дебора дава обещание на Марсела.

Развълнувани младоженци: Марисол и Франсиско не могат да скрият емоциите си. Всичко върви добре до момента, в който младоженецът казва, че е забравил пръстените. Булката не е доволна, но е решена да не позволи на нищо да огорчи този толкова щастлив за нея ден от живота. За това тя моли свещеникът да продължи. След като и двамата казват: „да, приемам“, са обявени за съпрузи. Марисол и Франсиско се целуват развълнувани. В този момент пристигат Джаки и Лаурита, които разкриват нещо пред младоженеца, което предизвиква неговия гняв. Младоженката прави всичко възможно, за да успокои съпруга си, но не успява. Малко след това, тя научава нещо, което предизвиква нейния гняв.

Алисия, любовница на Леонардо: минават няколко месеца и Леонардо успява да съблазни Алисия. Тя не подозира за съдбата на сестра си...

Ева отива да ражда: на девойката, бременна от Даниел, ѝ изтичат водите и влиза в болница. Тя ражда едно прекрасно момченце, което нарича Пабло. Тя много би искала да го кръсти на баща му, но не иска Даниел да научи за съществуването му. Тя моли Дон Хулио и Матилде да не казват на никого.

Сватбата на Хуста и Рикардо: Хуста най-накрая приема Рикардо, за когото се омъжва на скромна церемония, на която присъстват само най-близките.

Франсиско, наранен: Франсиско не може да забрави Марисол и се появява в бара, в който тя работи. Той иска да потвърди, че тя наистина работи като балерина и че забавлява клиентите... тя не знае как да реагира, докато той, ревнив, се сбива с един клиент, който хвърля похотливи погледи на съпругата му.

Изненадата на Алисия: няколко месеца по-късно, Алисия отговаря за гримирането на модела, който ще бъде лицето в рекламата на новия парфюм, който е спонсориран от агенцията на Арисменди. Тя все още не е виждала модела, но остава шокирана, когато открива, че това е собствената ѝ сестра. Двете се прегръщат. Ева уверява Алисия, че от следващия ден, животът и на двете ще се промени напълно. След това, Алисия гримира сестра си за ревюто, което ще се състои час по-късно.

Марисол дебютира като певица: тя прави вечерта много приятна. Всички оценяват с аплодисменти нейното представление. Дори и шофьора, който не е подозирал какъв талант има съпругата му.

Ева, звездата: но тази, която оставя всички без думи, е Ева. След като дефилира като истинска богиня на представянето на парфюма „Ева Луна“, тя прави едно много изненадващо съобщение: „Аз съм новата собственица на агенцията Арисменди и от утре ще управлявам със съдружника си, Даниел Виянуева.“ Той, както и всички присъстващи, сред които са Марсела, Леонардо и Виктория, не могат да повярват.