Ева Луна (Eva Luna)

Единадесета част

Падението на Марсела – тя вярва, че Хулио иска да ѝ отмъсти от гроба!

Дебора, отчаяна: въпреки опитите си, госпожата не успява да убеди Ева и Алисия, че никога не е искала да се отдалечи от тях.

Решението на Франсиско: шофьорът съобщава на Джаки, че се мести в пансиона, за да живее заедно с Марисол. Прислужницата слага най-добрата си усмивка и му пожелава много късмет в новия му живот. Но когато той си тръгва, тя се разплаква безутешно. Казва си, че той не подозира дори колко много го обича.

Виктория и Бруно, заловени: Лилиана хваща Виктория с Бруно и въпреки че обещава да не ги издава, веднага след това тя се среща с Леонардо и след като преспива с него, му разказва какво се е случило.

Даниел и Паблито, разкрити: мъжът вижда бебето на годежното празненство, което Франсиско и Марисол са организирали в пансиона на Хуста. Развълнуван, той се заиграва с малчугана. Пристига Ева и ги забелязва. Накрая му признава, че детето е негов син. Потвърждавайки подозренията си, Даниел обещава да се погрижи за двамата. Тя, обаче, разбива сърцето му с думите си. Както му казва?!

Франсиско и Марисол се женят: след като си дават втори шанс, двамата решават да прекарат първата си брачна нощ в един хотел. В хотелската стая, върху спалнята са разхвърлени розови цветчета, които се превръщат в много добър фон за разгаряне на страстта.

Марсела, на ръба на лудостта: госпожата вярва, че полудява, след като докато преминава покрай стаята на Хулио, чува как починалият ѝ съпруг се смее на нея. Бягайки от там, тя се разкрещява, че би го убила хиляди пъти.

Марсела, изплашена до смърт: ситуацията с госпожата се усложнява няколко дни по-късно, когато получава тайнствено съобщение. След като прочита бележката, тя започва да подозира, че не е успяла да убие съпруга си и е ужасена. Какво пише в бележката?!

Едно послание за Виктория: Виктория също получава писмо и веднага заподозира, че е написано от Ева. Но в действителност, авторката е Лилиана, която в този момент е с нея. На бележката пише, че ще ѝ отнеме съпруга. Виктория побеснява и се заклева да отмъсти на съперницата си.

Полицията търси Томас: престъпникът се забърква в ново престъпление и е преследван от полицията. Томас не смята да остави да го заловят и започва лудо преследване, при което той е тежко ранен. Мъжът е откаран в болницата. Адриана дарява кръв за спасяването му. Така Томас се убеждава, че детето наистина е негов син.

Планът на Марсела: отърсвайки се от шока след писмото, злата Арисменди планира да нарани Ева по най-жестокия начин като убие Паблито. Тя поставя отрова в бутилката на бебето. Но нейният план не успява, защото малкият отказва да яде.

Смъртта на Томас: в крайна сметка, Томас не успява да се възстанови след операцията и умира. Преди това, той успява да поиска прошка от Адриансито за всичко, което му е причинил. Детето го прегръща, докато плаче безутешно.

Страстта на Виктория и Бруно: двамата отново се срещат тайно в един хотел. Но някой ги прекъсва. Това е Даниел, който ги е проследил до там след като е бил предупреден от Лилиана. Даниел напада любовника на съпругата си. След това ѝ съобщава желанието си да се разведат, защото тя е прелюбодейка. Виктория го уверява, че никога няма да се отърве от нея.

Виктория се въоръжава: на следващата сутрин, Виктория заподозира Лилиана, че е предупредила Даниел. Тя побеснява и взема един пистолет с намерението да я убие. Крайно изплашена за живота си, Лилиана я убеждава, че Ева я е издала.

Карлос, най-накрая свободен: младежът излиза от затвора с едно единствено желание – да си отмъсти на Алисия. Как ще го направи?!

Марсела пие прекалено много: жената научава, че Бруно е избягал с всичките ѝ пари. Неспособна да приемем тази новина, тя търси спасение в алкохола. Но с това не свършват нещастията на Марсела. Малко по-късно пристига Леонардо, който не успява да накара майка си да спре с пиенето. И не само това, той е вестоносец на лоши новини. За какво става дума?!