Ева Луна (Eva Luna)

Дванадесета част

Марисол е изнудвана – Дамян смята да разкрие, че е била проститутка!

Алисия, изплашена: девойката приема да се види с Карлос, но се страхува да не я нарани, за това му определя среща в един обществен парк посред бял ден. Бившият затворник я наблюдава иззад едно дърво. Не след дълго, той се приближава до нея и я пита защо не е направила нищо, за да го изкара от затвора. Пристига Тони, който не е изгубил надежда да си върне бившата годеница. Без да се замисля много, той удря Карлос без никаква милост.

„Възстановяването“ на Марсела: след като няколко дни пие без никакъв контрол, злата Арисменди отново влиза в обичайното си състояние. Тя се свързва с Гайо и го натоварва с важна мисия – да убие Бруно. За да няма никакви съмнения за кого става дума, тя му дава и негова снимка. С усмивка, Гайо уверява Марсела, че ще изпълни задачата по най-бързия начин.

Ева не вярва: девойката не вярва на Дебора, когато тя я уверява, че никога не я е изоставяла. Дебора разговаря с Ева и накрая се случва нещо, което успява да ги сближи и те се прегръщат в знак на сдобряване.

Даниел, арестуван: мъжът е арестуван от полицията пред тъжния и разочарован поглед на дъщеря си и прислужницата Джаки.

Даниел, объркан: докато е в колата на полицията, Даниел уверява дъщеря си, че става дума за недоразумение и че скоро ще се прибере в дома.

Триумфът на Марисол: певицата започва да гради кариерата си на сцената, благодарение на Джорджо и Херардо, нейният представител. И така, най-накрая идва и първия договор.

Шантажът на Дамян: Дамян научава за успеха на бившата си служителка и не се съмнява в това, което трябва да направи – да я изнуди. Ако не му даде парите, които иска, той ще разкаже пред всички, че в миналото е била проститутка. Въпреки че настоява, че няма да се поддава на шантажа, Марисол отива при Джорджо, за да му поиска пари. След като приятелят ѝ я подпитва, Марисол признава, че се опитват да я изнудват.

„Духът“ на Дон Хулио: Марсела се вкаменява, когато след като влиза в стаята си, вижда Хулио, който ѝ се присмива. Префинената Арисменди не може да понесе да гледа „духа“ и припада.

Съмненията на Хуста: госпожата не е способна да забрави Хулио, която въпреки че е омъжена за Рикардо, все още изпитва чувства към старата си любов.

Ревността на Рикардо: Арисменди също не прави положението по-леко за него. Господинът, който иска да си върне старата любов, прави подарък на Хуста, който има голяма сантиментална стойност. Рикардо, който присъства, умира от ревност.

Росаура има план: девойката планира да се събере с Бруно много скоро. Не подозира, че Гайо я е открил и че е информирал Марсела за връзката, която има с измамника.

Лилиана напада отново: тя не си губи времето. Когато Даниел излиза от затвора под гаранция, тя го посещава и открито му се предлага. Той, обаче, не ѝ обръща внимание, защото е много разстроен след като е научил, че Ева мисли, че той е убил баща ѝ, а той не е успял да я убеди в обратното.

Лилиана настоява: въпреки всичко, Лилиана успява да заведе Даниел в дома си и дори го докарва до леглото си, но Даниел си тръгва с думите, че не може да бъде с нея.

Лилиана изненадва Лаурита: на следващия ден, след като не е успяла да прелъсти Даниел използвайки женските си оръжия, Лилиана сменя стратегията. Тя се опитва първо да спечели дъщеря му. Така, тя отива при Лаурита и я изненадва с подарък.

Кошмарите на Марсела: жената страда от кошмари, при които на висок глас разказва за това как е убила родителите на Даниел.

Дебора, заинтригувана: Дебора чува бълнуванията на Марсела и не смята да стои със скръстени ръце.

Хулио, разкрит: малко по-късно, госпожата се вкаменява, когато разпознава Дон Хулио и установява, че той е жив.

Предупреждението на Марсела: без да подозира за случващото се, Марсела започва приятелски разговор със секретарката си.