Бавачката (La baby sister)

Финалът

Даниел казва на Марта, че Фабиана го е напуснала.

Пили чака на мястото на срещата с Едуин, а Анджи чака своята интернет среща. Един мъж се приближава към тях. Той изглежда ужасно и Пили казва, че това е най-гадния ден в живота й. Пили се опитва да завържи разговор, но си тръгва, когато той я пита "Колко?". Точно в този момент се появява нейната среща, Диего. Той е по-възрастен от нея и носи очила, но тя е щастлива да го види и те излизат да се забавляват.

Анджи и Едуин се прегръщат и целуват. Приемат да бъдат годеници.

Даниел се обажда на Джовани, за да му каже, че синът му трябва да пристигне на летището. Джовани отбелязва, че това е прекрасно, тъкмо ще изпрати Фабиана за Маями.

Преди Фабиана да тръгне, Анджи й казва, че тя и Едуин са годеници. Те се прегръщат.

Веро пристига и казва на Джовани, че тя ще бъде бавачката на Чачан. Те се отправят към летището.

В това време, Даниел пристига на мястото за пресконференция... Хорхе Яно задава въпрос. Роберто е сред зрителите и повечето въпроси са враждебни: как може един мъж да напусне семейството си, за да се занимава с една бавачка. Хорхе се опитва да спре въпросите, но Роберто още по-високо задава въпроса си. Даниел отговаря, че личният му живот не е тема, но все пак уточнява, че жената, за която става въпрос, се казва Фабиана и че тя го е напуснала и той си е дал сметка каква огромна грешка е допуснал.

Той напуска конференцията, качва се в едно такси, чийто шофьор е Команче и се отправя към летището

По това време, Фабиана, която е видяла края на пресконференцията, решава да не заминава за Маями. Тя използва Едуин да я закара обратно. Едуин изпраща съобщение на всички таксиметрови шофьори да се оглеждат по пътя за колата на Даниел.

Когато Команче чува съобщението, Даниел пита за какво става дума и накрая разбират, че двамата трябва да се срещнат...

В това време, Джовани, Варгас и останалите посрещат сина на Джовани, който е пристигнал с Адриана. Когато Адриана отказва да им даде детето и се отправя за такси, Веро се намесва. Тя казва, че е адвокатка и казва на Адриана за проблемите, които ще има, защото тя е депортирана от Еквадор. Това може да я отдалечи от сина й и да го пратят в специализирана институция. Заключава, че за детето ще е по-добре да остане с баща си, вместо да отиде при някой непознат. Детето казва, че иска да бъде с баща си и се отправя към Джовани.

Едуин изпраща всички таксита на едно и също място... Най-накрая Даниел забелязва Фабиана, която се е качила върху един камион и го търси. Той отива при нея, казва й, че я обича и че е готов да замине с нея за Маями. Те се целуват.

Джовани се появява, за да разкаже на зрителите какво се е случило с героите след три години:

Едуин и Анджи са щастливи.

Рейналдо и Летисия все още са заедно, но когато са в ресторанта и той се загледа по някоя мадама, тя го сритва по кокалчето.

Мирея работи като оператор на секс телефон.

Пили (която е омъжена за Диего) ражда близнаци.

Роберто Вия е написал роман "Бавачката". Вероника го е напуснала и сега е професор, който флиртува с младите студенти. Пекарната на родителите й се е разраснала и сега имат филиали на всякъде.

Офелия работи с Емилиано.

Марта и Хорхе имат много успешно телевизионно шоу, но тя си е останала сама.

Джовани продължава както преди. Варгас е с внука си.

Даниел и Фабиана имат хотел за разведени с деца...

Джовани пита дали иска да научим истинската история... Виждат се Фабиана и Даниел в една голяма къща с две деца: Естерита и Даниелито. Даниел споменава, че трябва да наемат някой, който да се грижи за тях. Звъни се на вратата. Даниел отваря и вижда една млада, руса жена, която съобщава, че е там заради обявената длъжност. Фабиана поглежда към Даниел и кимва с глава "не"...

Край!