Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

1-5 серия

Началото на историята!

Фиорела Бианчи е млада, борбена и весела жена, която живее в Италия и се чувства отговорна за баща си и сестра си, защото и двамата са болни. Много скоро здравето на патриарха Марио се влошава и той решава да изпрати писмо на стар приятел, който живее в Мексико. В него го моли да се погрижи за дъщерите му, ако нещо се случи с него. Обяснява, че едната от тях страда от сърдечно заболяване и има нужда от лекарства.

След като получава писмото, Виторио намира решение на ситуацията: ще предложи брак на по-голямата; тя е красива и с времето ще се погрижи тя да се влюби в него. Единственото му притеснение е възрастта. Верният му управител Бенито го съветва да ѝ изпрати снимка, на която е млад. Това и прави.

С приготвени куфари, за да замине за Мексико, където да се запознае със загадъчния мъж, който я иска за жена, Фиорела излиза да се разходи с колелото си и се блъсва в Педро – привлекателен бизнесмен от Латинска Америка, който е в Рим. Там той е на почивка с годеницата си Таня. От първия миг той е привлечен от девойката и е убеден, че съдбата му е определена...

На следващия ден, сестрите Бианчи отлитат с един самолет, но с приземяването започват и проблемите: Джина се чувства зле и трябва да влезе в болница. Без да изчака Виторио, те хващат такси, но шофьорът ги обира и те остават без никакви пари и без документите си. Той им нарежда да слязат насред нищото посред нощ. След няколко часа ходене, те намират медицински център. При влизането им, Джина се свлича на земята.  Като чува виковете, една непозната – Адела, се приближава.