Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

22-30 серия

Луд от ревност!

По време на семейния лов, Освалдо прострелва Педро умишлено, защото вярва, че е любовник на съпругата му. Той се опитва да се оправдае пред Гаел с думите, че е било инцидент и че просто се появил пред него. Гаел обаче се съмнява в думите му.

Педро е откаран незабавно в болницата. Притеснена за здравето му, Фиорела се преоблича като медицинска сестра, за да посети любимия си.

От друга страна, Федерика поставя пръстена на Хулиета сред вещите на по-голямата сестра Бианчи, за да я обвинят в кражба и да я изгонят от ранчото веднъж завинаги. Въпреки че в началото всички са срещу нея, господарката е убедена в нейната невинност и я обявява за лична асистентка.

Айтана се завръща от пътуването си е Европа. Доня Елоиса я посреща много щастлива, защото вярва, че бившата годеница на любимия ѝ внук е идеална за него и дори ѝ предлага да ѝ помогне, за да си го върне.

След възстановяването от раната, Педро завежда Фиорела на вечеря в един италиански ресторант, без да подозира, че собственикът е Дон Виторио. Той разпознава момичето и се приближава до масата им с думите, че тя е неговата годеница и най-накрая ще могат да се оженят...