Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

33-37 серия

Не виждам!

Хулиета поврежда зрението си след като използва капки за очи, в които е добавена киселина!

Джана открива, че Гаел взема наркотици, а той се оправдава, че има много проблеми. Притеснена за здравословното му състояние, тя му казва, че само ако се изправи срещу проблемите си, ще успее да ги разреши, а не с наркотици.

Федерика уверява Данте, че има план, благодарение на който Доня Елоиса ще замине на принудителна ваканция. Без никакво колебание, тя поставя подправени с киселина капки за очи на масата на шефката си. За нещастие, Фиорела взема капките и ги дава на Хулиета, която обвинява прислужницата.

Хулиета се страхува, че е изгубила зрението си завинаги. Серхио, който винаги е бил влюбен в нея, я уверява, че ако това се случи, той ще бъде нейните очи. Двамата се целуват, подтикнати от страстта, а след това решават да започнат сериозна връзка, но при условие, че Анибал не научи, докато не мине развода.

В това време, семейство Анхелес е затворило Фиорела в една стая и очаква пристигането на полицията. Обаче Педро вярва в нейната невинност и с помощта на Бенито, ѝ помага да избяга. Шофьорът умолява родителите си да скрият младата италианска, докато се разреши недоразумението.

Диана няма желание да изпусне Дон Виторио и му предлага да бъдат любовници. Целта на Диана е годеницата му да ги види заедно и да развали годежа.