Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

40-46 серия

Кой е бащата на детето ми?!

Изплашена, Соня открива, че е бременна, но не знае кой е биологичния баща!?

Благодарение на записа от една от камерите за сигурност, се доказва, че не Фиорела е поставила капките за очи с киселина в стаята на Доня Елоиса. За това, след като излиза от болницата, Хулиета я моли за извинение за това, че е повдигнала обвинение срещу нея.

Айтана се притеснява от факта, че годеникът ѝ е отменил вечерята с нея и търси отчаяно начин да си го върне. Уверява го, че така и не е успяла да го забрави.

Соня изпада в ужас след като установява, че е бременна. Най-вече защото не знае вие е детето, което очаква: на Фабио или на Освалдо. Съпругът ѝ не приема много добре намеците и отбелязва, че това е най-лошото, което е можело да им случи. Притеснена за реакцията му, тя го отрича.

Дон Виторио е объркан от чувствата си. От една страна, Диана продължава да настоява, че е по-добрия вариант за него, а от друга – Фиорела не приема ласките му.

Решен да се бори за италианката, Педро я завежда на едно романтично място, за да ѝ подари пръстен, символ на любовта, която изпитва към нея. Признава, че въпреки всичко, дори нейните планове за сватбата, той не може да спре да я обича. Бианчи приема, че също е влюбена в него и приема да му даде един шанс.

По-късно, младежът решава да обяви годежа си на семейно събиране. След като всички се събират, Доня Елоиса се изказва от името на внука си, който е омаян от думите ѝ.

В същото време, Джана започва да следва Медицина в университета, благодарение на Гаел, който е платил за обучението ѝ. Споделя с нея, че е променила живота му и ѝ предлага да му стане гадже/годеница. След като задава въпроса си, той я целува неочаквано.