Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

78 серия

Бенито рискува заради Роксана!

Освалдо влиза в офиса на братовчед си Педро, за да го разобличи пред Айтана. Той го обвинява, че само търси възможност да бъде със съпругата му Соня. Педро скача срещу него и го предупреждава, че това ще е последния път, когато му говори по този начин.

Джана се скарва с Гаел. Тя го разпитва защо предпочита да излезе с друга жена, а не с нея. На свой ред, той я пита да не би да го следи. Тя му отговаря, че тя си е такава – ревнива и обсебваща.

Данте открива писмо, в което е описано какво е причинил Максимо на бащата на Федерика. В този момент пристига Елоиса и го пита за какво става дума.

Соня показва на Освалдо доказателство, че той също я е мамил. Съобщава му, че е направила копия на снимките, тъй като самата тя ги е направила.

Бенито упреква Роксана, че никога не се изморява да дава нареждания. Тя му отговаря, че не може да я целува в ранчото, а той ѝ затваря устата с една много нежна целувка.

Фиорела споделя с Педро, че единственото, което желае, е да бъде с него, в ранчото. Педро събира смелост и пред всички на масата заявява на Виторио, че както Фиорела, така и Джана, искат да се върнат в ранчото.