Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

146 серия

Италианката се превръща в истинска дама?!

След като Елоиса дава благословията си на Педро и приема Фиорела като част от семейството си, настъпват нови промени. Елоиса подготвя изненада – Фиорела трябва да се научи как да се държи като истинска дама и жена в семейство Анехелс.

Сред първите стъпки, които предприемат, е да научат красивата италианка как да се облича като дава, за да може да се вписва в обстановката на социални събития и да опознае протокола, за да бъде на нивото на Педро. Гримьори, стилисти, модисти и дори масажисти се включват в трансформацията на девойката и я превръщат в истински ангел.

Какво ли ще измислят Федерика и Освалдо?!

Докато Фиорела започва с преобразяването, Освалдо и Федерика обединяват сили, за да измислят перфектния план да се отърват от Фиорела и детето, което предполагат, че очаква.

В същото време, Айтана е сама и без грижи след случилото се с Педро. Тя научава, че бившия ѝ годеник се е оженил за Фиорела след като я е зарязал в деня на сватбата. Тази новина, която научава от Роксана, събужда огромната омраза, а тя води след себе си и желанието да си отмъсти.

Дали Виторио ще разкрие истината?!

Виторио не може повече да пази в тайна писмото, което приятеля му е оставил преди умре за Фиорела. Изпълнен със съмнения и голяма болка, той решава, че е настъпил момент да поговори открито с нея, въпреки че тази новина може да повлияе на връзката им и да я изгуби завинаги.