Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

148 серия

Освалдо – без никакъв изход!

Федерика продължава с отмъщението си срещу семейство Анхелес. Тя свиква извънредно събрание на директорите в А Корп с намерението да измести Педро като президент на компанията. Изкарва го измамник.

Използвайки измамата, извършена срещу баща ѝ, Федерика посява семената на съмнението в членовете на съвета относно бъдещето на парите им, наследството и инвестициите. Поставя под върпос и моралните качества на Елоиса и семейството ѝ.

Скандализирани от такова изявление, директорите решават да гласуват дали Педро Анхелес трябва да продължи да ръководи компанията.

Диана е до Виторио и се грижи за здравето му. Най-накрая, решава отново да заяви открито любовта си с молба за шанс да бъдат щастливи. Преди да се насладят на момента, полицията посещават дома на Диана със заповед за задържане по подозрение за убийство.

В същото време, Виторио все още не смее да разкрие истината на Фиорела относно родителите ѝ. Съдбата на италианката е под въпрос.

Освалдо е на път да извърши убийство... Под наставленията на Федерика, Освалдо отвлича Фиорела, за да я убие и така да се превърнат в единствените наследници на богатството на Анхелес. Преди да свърши работата, Освалдо се спира, изпълнен със страх и съмнения и това точно преди да се превърне в убиец. Със страх и притеснения, Фиорела се моли за живота си без да знае кой стой зад този план.

Дали Фиорела ще оживее и ще се върне при любимия си Пиетро?