Италианската булка (Muchacha italiana viene a casarse (2014))

177 (последна) серия

Финалът – втора част!

Освалдо и Гаел са на крачка от смъртта.

Лекарят съобщава на Фиорела, че са намерили донор за сестра ѝ. Обяснява ѝ, че се е случила тежка катастрофа с двама младежи, но единият не е оцелял.

Сестрата на Фиорела е вън от опасност, но все още не знаят името на донора. Пристига Гаел в инвалидна количка и се събира с любимата си. За нещастие, Освалдо не е оцелял след катастрофата.

Фиорела и Педро ще се женят в Италия.

Федерика успява да избяга от затвора и пристига в къщата, където Фиорела, Педро и цялото семейство празнуват новината за сватбата. Федерика полива с гориво наоколо и пали запалка... Педро открива Федерика и ѝ се противопоставя. Полицията пристига точно на на време, за да я задържат – преди да е предизвикала пожар.

Фиорела и Педро пристигат в Италия, за да се оженят.

Като сватбен подарък, Педро купува къщата, в която е израснала Фиорела.

Фиорела нарича Хулиета „мамо“ за първи път.

Фиорела и Педро се изправят пред олтара и се заклеват във вечна любов.

С традиционна италианска музика, танци и типичен италиански купон, всички отпразнуват брака им. Изненадващо се появяват маричаи по улиците на Италия, а небето се изпълва с фойерверки. Мексиканците не могат да пропуснат тази голяма нощ.

Най-щастливата двойка в Италия се качват на кораб и се отправят към своя меден месец... Фиорела изненадва Педро с новината, че е бременна.

Минават седем години...

Елоиса Анхелес пише писмо на Педро, за да му разкаже как е и да го увери, че се е научила да бъде щастлива без да гледа към миналото.

Фиорела дава уроци по испански в Италия, където Педро е предпочел да живее и да създаде семейство.

Фиорела и Педро са много щастливи с децата си – едно момиче и едно момче.

Край!