Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

16 серия

Сантяго се разкайва за това, че е бил с Анаис!

Вероника преспива с градинаря Габриел, след като наема апартамент за целта.

От друга страна, Моника побеснява като научава, че съпругът ѝ Гилермо е дал на заем много пари на Лусия, за да може тя да си купи къща. Моника, обаче, успява да прикрие гнева си пред Гилермо, защото иска да си го върне.

В това време, Сесар (политикът) кани на вечеря Ванеса (адвокатката), на която предлага да прекарат нощта заедно. Тя приема да преспи с него, защото иска да има контакти сред политиците и власт, да разрешава по-лесно случаите, по които работи като адвокатка.

Исабела иска да прекара една романтична нощ с годеника си Естебан. Но плановете ѝ се провалят, когато научава, че Естебан е поканил всичките си приятели в дома ѝ, за да вдигнат купон.

Тъй като сам не приема, че е хомосексуалист, Сантяго флиртува с Анаис, която винаги е била влюбена в него. Диего ревнува, когато ги вижда заедно. Анаис иска да преспи със Сантяго, но той се разкайва и излиза от стаята, оставяйки я сама.

На купона в дома на Исабела, Хулиета се опитва да започне сантиментална връзка с Маурисио, но той я отблъсква. Той ѝ обяснява, че иска просто да бъде приятел с учениците.