Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

30 серия

Маурисио и Доротея започват сантиментална връзка!

Мигел се чувства силно привлечен от преподавателката Доротея, която е секси и провокативна, и за това отива до апартамента ѝ. Тя, обаче, го отблъсква и след това приема посещение от Маурисио (новият преподавател в колежа). Мигел се подиграва на флиртуването на Маурисио. Когато Мигел си тръгва от апартамента, Доротея и Маурисио се целуват за първи път и след това прекарват нощта заедно.

От друга страна, Карина е много натъжена, когато открива, че е абортирала детето, след като получава силно кръвотечение. Въпреки това, тя продължава да се надява, че ще има поне едно дете от Едуардо (бащата на Исабела).

Едуардо признава на приятеля си Гилермо, че в действителност му е олекнало, защото няма да има дете от Карина.

Карина обвинява Исабела за загубата на детето, което е очаквала. Сега тя се страхува, че Исабела ще се опита да я убие.

Когато Ванеса научава, че разполага с видео от нейна сексуална връзка, тя настоява Сесар да ѝ предаде записа и го заплашва, че ще изпрати убийците на Хорхе, за да приключат с него. Виждайки се притиснат, Сесар предава видео записа, казвайки че е най-ужасната любовница. Сесар открива, че собственият му син (Хуан) е показал видео записа на Мануел (поверения на Ванеса). Той му удря шамар за това, че гледа неговите еротични видео записи с любовниците му.

След скандала, Давид и Естебан без малко да бъдат затворени, но все пак полицаите успяват да ги успокоят.

Тъй като са разорени, Вероника изгонва от къщата сестра си Лусия, която ѝ казва, че е открила апартамент и че много скоро ще се преместят с дъщеря ѝ Алехандра.

Заради начина, по който се отнася със сестра си, Роберто казва на съпругата си Вероника, че е най-презряния човек, когото познава.

Вечерта, Естебан се сдобрява отново с Исабела, която се опитва да прави любов с него, но той е против, защото е разстроен.

На следващия ден, Хулиана наблюдава Мигел, докато разговаря с Матиас. Разкрива, че Мануел има връзка с Доротея и разказва на директора, за да изгони и двамата преподаватели от колежа. Двамата не отричат връзката си и директорът им казва, че трябва да ги изгони заради правилника на колежа, според който не може да има връзка между работещи в него.

По-късно, директорът кани Ванеса на вечеря, след като ѝ казва, че ще върнат Мануел в колежа.

Моника иска да превърне в ад живота на Гилермо и Лусия, а Естебан настоява майка му да остави на мира и двамата или, в противен случай, той ще разкаже на всички, че тя (Моника) е любовница на Едуардо.