Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

35 серия

Алехандра си дава сметка, че Естебан играе на две фронта!

Анаис съветва приятелката си Алехандра, че е най-добре да забрави за Естебан, защото е чула Исабела да казва на приятелките си, че двамата с Естебан ще заминат на пътешествие, за да се сдобрят. Заради това, Алехандра иска да си отмъсти на Естебан.

Гилермо и Лусия са заедно в новата му къща. Те не могат да устоят и се целуват страстно. Той ѝ заявява, че иска да се бори за нея, защото я обича.

Пияна, Вероника отива да търси Габриел в колежа, за да преспи с него. Той я отблъсква, защото не може да я понася, когато е пияна и се прави на смешна като го търси на работата му, като го кара по този начин да се срамува от нея. Вероника си тръгва много разстроена и отива в клиниката си по естетика, за да се оперира и да изглежда по-млада, защото вярва, че Габриел я приема като стара жена.

За да отмъсти на съпруга си за това, че я е изоставил заради по-млада жена, Аура (майката на Диего) иска помощ от Едуардо (бащата на Исабела), който е адвокат, за да накара съпруга си Ефраин да плати издръжка за децата им за няколко години, която възлиза на много голяма сума. И тъй като няколко години са били близо, в ресторанта, в който се срещат, Едуардо флиртува с Аура.

Тъкмо когато Естебан и Исабела се канят да заминат на пътешествието за сдобряване, Алехандра се появява на летището, за да поиска обяснение от Естебан за това, което става между него и Исабела.