Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

40 серия

Амелия преспива с Хуан!

Габриел отива до клиниката, в която са оперирали Вероника, но там, лекарят отказва да го пусне в спешното отделение, от където един санитар се обажда настойчиво, че животът на Вероника е в опасност след операцията. Но за да я оперират по спешност, лекарите имат нужда от разрешението на някой близък. Тя трябва да бъде оперирана, защото лекарите от другата клиника са изоставили Вероника в болницата. След като Габриел се обажда на сестра си, Марта телефонира на Сантяго, за да му каже да отиде в болницата.

В болницата, Сантяго побеснява, когато среща Габриел, любовника на майка му Вероника.... а Вероника изпада в кома. В резултат на това, Сантяго се чувства много зле, защото никога не се е разбирал с майка си.

Без да обръща внимание, че е преспала в същото легло със Сесар (бащата на Хуан), Амелия прави любов с Хуан през цялата нощ. В същото време, той записва акта без тя да знае. Той смята, без никакъв срам и скрупули, да покаже видеото на баща си и да му покаже, за да му отмъсти, е преспал с девойката.

На пътешествието за сдобряване, Исабела се подиграва на Естебан, че е импотентен мъж, който не може да я задоволи сексуално.

Доротея отива при лекар, който разкрива, че е била дрогирана от учениците си, за да я преспят и да я изнасилят. За щастие, обаче, Лаура я е извела преди учениците ѝ да изпълнят плана си.

Моника иска да отмъсти на съпруга си. За това, тя изпраща няколко наемника, за да подпалят къщата, в която живее съпругът ѝ Гилермо заедно с Лусия и Алехандра, които успяват да се измъкнат живи и здрави от къщата. Гилермо обвинява Моника в полицията за опити да подпали дома му – той е убеден, че именно тя стои зад това.