Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

60 серия

Габриел – между Вероника и Исабела!

Рафаел се опитва да убеди сина си Давид и съпругата си Берта за какво харчи парите. Но ги лъже.

Вероника отказва да приеме сексуалната ориентация на сина си. Тя отива в дома на Диего и настоява младежът да стои далеч от Сантяго. Тя е убедена, че Диего е убедил Сантяго да стане гей.

Вероника търси Габриел, за да се поуспокои от вълненията, които преживява напоследък. Двамата правят секс, а след това той я прегръща и я утешава, защото тя се чувства много грозна заради белезите по лицето си, останали от неуспешната ѝ операция. В апартамента му, Вероника открива неща, които Исабела е оставила. Габриел реагира своевременно и я уверява, че е купил всичко, за да ѝ го подари.

Алехандра отива на работа в бара както всяка вечер. Там заварва Исабела, която е новата собственица. Исабела се възползва от своето положение, за да уволни Алехандра. И не ѝ стига това, а и започва да я унижава като ѝ казва, че имат нужда от прислужница в дома ѝ. Въпреки всичко, Исабела е в неизгодно положение – тя изпитва завист към Алехандра, когато научава, че е новата годеница на Естебан.

Без позволение, Амелия се премества да живее в дома на Сесар, който побеснява като я вижда там, но прави опит да се успокои, за да не започне тя отново да говори пред пресата.

Малко по малко, Хулиана започва да се пристрастява към наркотиците.

Докато Габриел се опитва да убеди Вероника, че тя е единствената жена в неговия живот, в апартамента му се появява Исабела...