Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

61 серия

Матиас, Мигел и Хуан подправят оценките си!

Когато Исабела се появява в апартамента на Габриел, Вероника удря шамар на Габриел, осъзнавайки че той спи и с Исабела, която малко след това удря шамар на градинаря за това, че той спи и с двете.

На следващия ден, Исабела отново се сблъсква с Карина, когато тя отива в колежа като нейна мащеха, за да вземе оценките ѝ.

В колежа, Естебан съобщава пред всички за годежа си с Алехандра. В резултат на това, Моника се ядосва и забранява на сина си Естебан да продължава с тази връзка с Алехандра.

Малко по-късно, Мистър Донели получава заплаха за бомба в колежа. Това всъщност е шега от страна на охраната на Хорхе Сервантес, които са го направили за отмъщение. Ванеса успява да скрие това от Мистър Донели, който подозира именно тях.

Въпреки че Вероника не приема факта, че синът ѝ е гей, Роберто приема новината и одобрява връзката на сина си Сантяго с Диего.

Маурисио иска Хулиана да се вразуми, но тя продължава да мисли, че е дебела, защото той отново я отблъсква.

От друга страна, Давид и Берта се срамуват от Рафаел, когато го виждат около колежа пиян. Рафаел казва на Алехандра, че синът му Давид е много влюбен в нея. Давид не издържа и настоява баща му да си тръгне, за да не ги кара да се срамуват заради него.

Родителите получават оценките на децата си и се чувстват горди от добрите резултати, без да подозират, че те са подправили документите.

Мистър Донели разкрива, че Матиас, Хуан и Мигел са подправили своите оценки, а те на свой ред обвиняват Давид, който разбира много от компютри.