Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

64 серия

Исабела – бременна!

Исабела и Карина се сбиват жестоко, дори „разкрасяват“ лицата си. След това, Карина заплашва Едуардо да го издаде, че върти тъмни сделки, ако Исабела повдигне обвинение срещу нея за нападение.

Гилермо не спира да мисли за Лусия и за това решава да приключи окончателно със съпругата си Моника. Тя е отегчена от неговото презрение и се опитва да се върне към секс-заниманията си.

Матиас показва на приятеля си Хуан снимки на голата Лола. Двамата решават да продадат тези снимки на някое мъжко списание, изисквайки много пари без да разкриват, че Лола е непълнолетна.

Накрая, Мануел и Ванеса погребват Хорхе и някои съученици от колежа на Мануел присъстват на сбогуването с мафиота. Сред тях са Алехандра, Естебан, Давид, Анаис и Диего.

След като има тежка криза в собствената си болница, лекарите съветват Роберто да настани Вероника в някой санаториум. Тя, от своя страна, е вманиачена по идеята да се оперира отново и дави разочарованието си в алкохол.

От друга страна, Естебан пътува с годеницата си Алехандра в самолета на семейството му. Той иска да я заведе в семейна вила на плажа. Като научава, Моника побеснява.

Лусия също се ядосва, защото дъщеря ѝ не ѝ е поискала разрешени да пътува с Естебан.

Исабела изпитва неразположения и ѝ се повдига. Тя си прави тест за бременност и той излиза положителен.