Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

71 серия

Естебан е ударен от онези, които смята за свои приятели!

Ванеса се съюзява с Роберто, за да си помагат заедно. Той „изпира“ парите, които е оставил Хорхе Сервантес, докато тя му помага да спаси компанията, която преминава през тежка финансова криза.

В колежа, Доротея се опитва да помогне на Исабела, когато научава, че е бременна. Доротея смята, че девойката все още не е готова да стане майка, тъй като е много незряла. Тя ѝ отговаря, че баща ѝ (за удобство) я е посъветвал да забременее от Естебан Санмигел.

В апартамента на Габриел, Вероника се изправя срещу Карина с шамари, когато открива, че Карина е една от любовниците на Габриел. Явно тя ревнува, въпреки че двамата поддържат само сексуална връзка.

След като излизат голите ѝ снимки, Лола настоява Матиас да ѝ плати голяма сума за репортажа. Той измисля какви ли не извинения, за да не ѝ ги даде.

Рафаел е арестуван след като се нахвърля с удари върху Мистър Донъли. Благодарение на Берта, която моли за услуга директора на колежа, той оттегля обвинението срещу Рафаел и го пускат на свобода. На улицата, той вижда голите снимки на дъщеря си Лола и обвинява Берта, че не е обърнала достатъчно внимание на възпитанието ѝ.

Естебан няма пари и сега живее с баща си в един апартамент. Така Естебан е принуден да си потърси работа в бара на Исабела. Той бързо се отказва от идеята, когато тя му предлага да чисти тоалетните. Освен това, „приятелите“ му Матиас, Мигел и Хуан му се подиграват над бедността му. Те се възползват от ситуацията, за да му върнат за всички унижения, които са преживели от него. Естебан и тримата започват да се бият.

Въпреки че Хулиана е малко безразлична, Давид без малко да преспи отново с нея, но не успява, защото Лола ги прекъсва.