Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

73 серия

Давид е обвинен за смъртта на една девойка от колежа!

Някои от родителите на ученици в колежа (Сесар, Моника и Едуардо) решават да обвинят Давид Робледо пред пресата за смъртта на ученичката Патрисия Ринкон. Въпреки че именно той е качил снимки на момичето в Интернет, Давид не е истинския виновник. Виновни са Естебан, Матиас, Мигел и Хуан, а Давид само е качвал снимки на съученичките им разголени. Всъщност, Сесар, Моника и Едуардо искат да накиснат Давид, защото той не се вписва напълно в обстановката на колежа и най-вече, искат да оневинят своите собствени деца.

Естебан съветва Давид да замине далеч, за да не му се случи нищо. Давид подозира, че Естебан иска да „помогне“, за да може полицията също така да го обвини за бягство от правосъдието. За това, Берта припада. Освен това, пресата я преследва, за да я разпитва за сина ѝ.

В това време, Давид признава на Мистър Донъли, че е създал уеб-страницата, на която се публикуват голи снимки на момичетата, от необходимост, тъй като съучениците му са му наредили да го направи и са му платили добре, а той е имал нужда от пари.

От друга страна, Лола лъже като казва, че е пълнолетна и влиза в една агенция, която иска да я покаже в списанието си разголена.