Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

74 серия

Ванеса успява да изкара Давид от затвора!

Мануел моли Ванеса да помогне на приятеля му Давид и да докаже, че е невинен и че истинските виновници за смъртта на девойката, която се е самоубила, са били родителите на учениците, които са я изнасилили.

От друга страна, Лола влиза в школата на Антонио Маркес, който започва да обучава, за да я превърне в голям модел. Те подписват тригодишен договор.

Благодарение на Ванеса, която става негова адвокатка, Давид успява да излезе условно от затвора. Ванеса иска да накара някоя от девойките, които са били изнасилени, да свидетелства срещу момчетата, които са го направили, за да може полицията да разкрие истинските виновници.

Естебан и Матиас се скарват, защото всеки от тях иска да натопи другия за случилото се с момичетата от колежа, въпреки че и двамата са виновни за изнасилванията.

Вероника е изморена от постоянните подигравки на мъжете. Тя казва на Марта, че от този момент нататък смята да превърне в ад живота на Габриел и Роберто.

Габриел е убеден, че приятелството между Мануел и Лола не е в полза на Росио. Габриел я предупреждава, че ще я изпрати да учи в чужбина, за да ѝ попречи да вижда Мануел и Лола заедно.

Роберто иска да възвърне финансовата си стабилност и за това, той иска да възстанови компанията. За целта, той се сдружава с Гилермо, въпреки че трябва да понесе гнева на Моника.

Аура отблъсква Едуардо, защото той е един от родителите на учениците, които несправедливо обвиняват Давид.