Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

78 серия

Исабела се премества да живее при Естебан!

Алехандра отново къса с Естебан, защото не иска да го отдалечава от детето, което очаква Исабела (въпреки че той е почти сигурен, че това дете не може да е негово).

Амелия се чувства като съпруга на Сесар Аларкон. Тя обзавежда цяла стая за бебето си, което мисли, че чака от Сесар, независимо че не е бременна.

Тъй като знае, че Габриел е имал връзка с Вероника, Роберто го моли да даде показания пред съдия, за да може да се разведе с Вероника. В началото, Габриел отказва, той все пак потвърждава, че това е вярно и че ще му помогне, особено след като Роберто му предлага много пари.

Матиас, Мигел и Хуан искат да си отмъстят, че са публикували техни снимки, облечени като жени. Тримата отиват в квартала на Давид и започват да го бият. За щастие, Артуро и приятелите му пристигат на време и защитават Давид. Те пребиват Матиас, Мигел и Хуан, предупреждавайки ги да не се забъркват отново с Давид.

Когато отиват при басейна на клуба, където Сантяго провежда рехабилитацията си, Сесар и Едуардо се ядосват като виждат колко близки са Сантяго и Диего.

Моника съветва Исабела да се премести да живее при Естебан, за да бъде по-близо до него. Той, обаче, не иска да спи в една и съща стая с нея и настоява за ДНК-анализа на детето, за да види дали наистина е негово.