Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

99 серия

Алехандра и Давид флиртуват!

Вечерта, Давид и Алехандра излизат заедно. Давид взема Алехандра с една луксозна кола и я завежда на вечеря в добър ресторант. Тя му казва, че го харесва такъв, какъвто е и няма нужда да се надува с нещо, което няма, за да я покори. Освен това, Алехандра благодари на Давид, че е бил толкова търпелив с нея, очаквайки я докато реши да му даде шанс.

В същия ресторант, Давид среща сестра си Лола в компанията на стария милионер Дарио, който се е загледал по младия модел и иска да преспи с нея. Давид настоява сестра му Лола да се прибере в дома, защото не ѝ подхожда да излиза със старци. Въпреки че не се вслушва в съвета му, Лола сама открива, че старият мъж иска единствено да преспи с нея и набързо го разкарва.

Изплашен, че може да изгуби Алехандра, Естебан моли за помощ шофьора Лара, за да се отърве от охраната, която майка му Моника е наела, за да го държи далеч от Алехандра.

Доротея посещава любимия си Маурисио в затвора. Тя се разстройва като разбира, че той е настанен в клиника след като са го пребили и намушкали другите затворници, които вярват, че е изнасилвач.

След като е опериран, Сантяго започва рехабилитация, за да може да проходи отново.