Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

106 серия

Бракът на Исабела и Естебан – изпълнен с караници!

На сватбата на Исабела и Естебан, пияната Моника събира кураж, за да заяви пред всички присъстващи, че този брак е толкова слаб, колкото и фалшив, тъй като за нея този брак е просто бизнес.

Естебан се измъчва от ревност след като вижда колко са близки Давид и Алехандра. Той се нахвърля с удари върху Давид, който не му остава длъжен и му отвръща по същия начин. Приятелите на единия и другия започват да се бият, за да помогнат.

Докато младежите се бият, Вероника се нахвърля с шамари върху Марта, върху която излива чаша вода заради това, че е отмъкнала съпруга ѝ Роберто.

И като че ли това е малко, че и Моника се включва във всеобщата суматоха като започва да обижда Лусия, но тя не иска да се поддава на провокациите на злобната Моника.

Лекувайки раните му, Алехандра се поддава на чувствата си и накрая се целува с Давид. Той се страхува, че между тях няма да се получи, но Алехандра му обещава, че в този момент тя мечтае да бъдат заедно и мисли как да бъде с него.

Росио целува Мигел и Мануел ревнува като вижда съпругата си толкова близка с приятеля му.

Лаура се запознава с Лолита, с която флиртува, въпреки че сестрата на Давид не знае, че Лаура е лесбийка.

От друга страна, Роберто завежда Марта в един хотел, където двамата правят любов за първи път.

Вместо да прекара първата си брачна нощ със съпругата си Исабела, Естебан заминава с Амелия и отново преспива с нея.

Като се прибира в дома си, Габриел упреква сестра си Росио, че проваля брака си с Мануел. Той е заинтересован да се запази, защото вярва, че с парите на Мануел може да се измъкне от бедността, в която е принуден да живее.