Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

115 серия

Вероника открива, че Исабела е бременна от Габриел!

Вероника изгонва от дома си Диего, гаджето на сина ѝ Сантяго. Синът ѝ казва, че Габриел – нейният любовник, е оставил Исабела бременна.

Като научава това, Моника упреква Исабела, че я е измамила. Исабела признава, че детето, което очаква, може да бъде както от Габриел, така и от Естебан, тъй като е спала и с двамата и не знае кой е истинския баща.

В това време, Алехандра казва на Естебан, че положението между тях няма да се промени, въпреки че е научила истината, че Исабела го е излъгала, за да се омъжи за него. Заявява му, че не може да му прости това, че е спал с Исабела, докато е излизал с нея (Алехандра).

Моника иска да натопи Гилермо за пране на пари, но Роберто не приема предложението ѝ по този начин да спаси компанията си от кризата. Истинските подбуди на Роберто се основават на това, че Гилермо е негов приятел и не иска да му навреди.

Алехандра продължава своята връзка с Давид, но той има съмнения, защото смята, че Алехандра може да изпитва все още нещо към Естебан, въпреки че тя отрича тази вероятност.

От друга страна, Амелия, Матиас, Мигел и Хуан стават партньори в бизнеса с проституция, в който да използват девойки.

На следващия ден, Исабела побеснява като вижда Амелия с нейни дрехи, тъй като тя е прекарала нощта с Естебан и трябва да се облече с нещо подходящо за колежа.

Гилермо не успява да намери пари по вина на Моника. Той моли любимата си Лусия да му позволи да работи в ресторанта ѝ, като сервитьор или готвач. Тя приема очарована.