Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

116 серия

Лусия и Гилермо се женят!

Маурисио не може повече да крие и разказва на годеницата си Доротея, че е преспал с Моника, шефката му. Доротея побеснява и скъсва с Маурисио.

Габриел научава, че Росио е отишла на купон с Мигел и Хуан и се разгневява. Той отива в дома, където е купона, за да отведе сестра си Росио. Там се среща с Мануел. Двамата си разменят обиди и започват да се карат, разменят си удари. Мануел остава по-наранен след боя, тъй като Габриел удря силно.

След като се напива, Доротея завежда Естебан в апартамента си. Тя изгонва от дома си Маурисио. Веднага след това, Естебан се опитва да преспи с учителката си Доротея, но тя го отблъсква.

Още веднъж, Габриел посещава Исабела и я моли да му позволи да се грижи за нея, защото той е притеснен за нея и бебето. Тя, обаче, не иска да знае нищо за него.

На улицата, Вероника блъсва с колата си Габриел. Тя го качва в колата си и когато идва на себе си, тя го убеждава, че Исабела се е опитала да го блъсне.

Подготвяйки изненада, Гилермо събира всичките си приятели в дома си и подготвя скромна сватба с Лусия. Тя е очарована от идеята и приема да се оженят веднага. След церемонията, Лусия пада и започва да кърви, тъй като е простреляна от някого, точно когато слага подписа си.