Горките родители на богатите деца (Niños ricos, pobres padres)

124 серия

Вероника избягва от психиатричната клиника!

Роберто и Сантяго посещават Вероника в психиатричната клиника. Там те откриват, че Вероника е луда, защото вярва, че живее в хотел и че си има гадже, но мъжът всъщност е санитар.

Изморена от пренебрежението на Едуардо, Карина се сбогува с него, решена да напусне къщата.

Малко след това, един съдия извежда Едуардо от къщата му, отнемайки му собствеността заради неизплатени дългове.

Като става ясно, че обвиняват Сесар в няколко престъпления, той е уволнен от политическата партия, в която членува заради това, че е корумпиран политик.

С помощта на Мистър Донърли, Давид успява да спечели стипендия за отличен успех, за да учи във Флорида.

В същото време, адвокатът на Естебан съобщава на Гилермо, че синът му Естебан е оставил завещание, оставайки всичко, което притежава на Алехандра и Амелия, както и на някои други хора, заради всичко, което е направила майка му Моника.

Благодарение на една медицинска сестра, Вероника успява да избяга от психиатричната клиника.

От друга страна, Габриел завежда сина си, Исабела и Карина също, в скромния си дом, за да живеят заедно.

Хуан и Мигел, като добри приятели, занасят наркотици и завеждат няколко проститутки в дома на Естебан, както той ги е помоли. Естебан започва безразборно да пие алкохол и да приема различни наркотици.

След като казва колко много я обича, Мигел успява да накара Росио да реагира, да се събуди от дълбоката кома, в която се е намирала.

На сбогуване (след като тя смята да замине за САЩ), Алехандра и Давид правят любов в една скъпа хотелска стая. Те се сбогуват, а той я уверява, че ще я чака винаги.

Забравяйки за търканията си, Маурисио и Доротея се сдобряват.