Бедната Силвана (Silvana sin lana)

Втора част

Първата работа на Чивис!

Силвана започва да работи като продавачка на риба...

В дома на Виясеньор, Анджи споделя с по-малката си сестра за чувствата, които изпитва към Хорхе, без да подозира, че младежът чува целия им разговор през дупка, която преминава през двете къщи. В това време, Маргарита се разяжда от ревност заради реакцията на приятеля ѝ към новата съседка.

Пред събралото се семейство, Антонио Хосе се свързва с тях чрез видео обаждане. Ядосана, Чивис прекъсва връзката между съпруга и децата ѝ. Преди да прекъсне връзката, тя заявява, че след като ги е изоставил, не го интересуват повече.

Андрес открива къде е отседнала годеницата му. Той показва разкритието си като я завежда до новия ѝ дом. Много засрамена заради разкриването на лъжата ѝ, тя търси утеха при майка си. Чивис я съветва да приеме новия си живот.

Трини също не понася новото положение. Тя е принудена да изпълнява поръчки, нещо, което никога преди не е правила. Много внимателен, Бенито ѝ помага да продаде всички скъпи вещи, които притежава, тъй като сега има нужда от пари.

В адвокатската кантора, Рафаел се опитва да се възползва от Чивис, но се появява Мануел, който ѝ помага и удря адвоката. Виясеньор стига до извода, че договорът ѝ в кантората е приключил след случилото се и Гаярдо ѝ предлага нова работа. Той отбелязва, че може да работи с него и да продава морски продукти на приятелите си. Притисната от нуждата, тя приема.

Мария Хосе приема покана на Висенте да отидат да танцуват салса. Двамата младежи си прекарват добре и когато се прибират, двамата се целуват. От терасата на Гаярдо, Лусия ги наблюдава, а на следващия ден се изправя срещу съседката. Дъщерята на Чивис я моли да не казва нищо. По-късно, Мария Хосе се сдобрява с Андрес.

Стела умира от ревност като научава, че Чивис работи с Мануел и Доминик ѝ предлага план – да му каже, че е бременна, тъй като той никога не би изоставил детето си. Стела предпочита да спечели честно и заради това, което е.