Бедната Силвана (Silvana sin lana)

Трета част

Първа любов...

Анджи и Хорхе са откровени един с друг и признават какво изпитват!

Анджи започва работа в салсдома зад гърба на семейството си, но е принудена да се крие през дните, през които работи, за да не бъде разкрита от Мария Хосе. А тя самата дори не подозира, че сестра ѝ е новата сервитьорка в бара и пристига с Висенте. Накрая двамата се целуват за голяма изненада на тинейджърката, която ги наблюдава добре скрита.

Един отчаян Пончо също се появява там. Той пие, за да забрави своята невъзможна любов към Стела. Той приключва нощта с Дженифър.

Стела остава да спи в дома на Мануел.

Мануел е доволен, че Чивис е близо до него. Докато отпразнуват началото на съвместната им работа, той я пита дали вярва, че Стела е жената за него. Чивис му отговаря, че това не я интересува, но думите не отговарят на това, което чувства.

Откакто се е запознала с Висенте, Мария Хосе не може да спре да мисли за него, но в същото време няма желание да нарани Андрес. Въпреки всичко, когато младежът се появява в дома ѝ с годежен пръстен, тя приема.

Годежът наранява по-специално Лусия и Стела се възползва от възможността, за да остане да спи в дома на Гаярдо под предлог, че иска да ѝ прави компания. Мануел приема, но при първа възможност излиза на балкона, за да поговори с Чивис. Решена да защити това, което е „нейно“, младата жена демонстрира колко близка връзка имат пред съседката, докато се опитва да прикрие ревността си.

Независимо че се среща с Маргарита от няколко седмици, Хорхе никога не е изпитвал това, което изпитва с Анджи. За това, когато съседката му се обяснява в любов, младежът приема, че той също е влюбен и слага край на връзката си с Маргарита. Бясна, внучката на Бенито обещава да си отмъсти.

След прекараната нощ с Пончо, Дженифър заявява пред всички, че двамата са заедно. Той все още има надежда, че може да предизвика вниманието и най-вече ревността на жената, която наистина обича, той тръгва след нея. Това, което не знае, е че Доминик разказва цялата истина на Стела.

Чивис иска да скрие от Лупита истинската причина да променят начина си на живот, но Анджи накрая обяснява на сестра си защо баща им постоянно отсъства.