Бедната Силвана (Silvana sin lana)

Шеста част

„Обичам те!“

Чивис не иска да крие повече това, което изпитва и се обяснява в любов на Мануел...

Андре търси Мария Хосе на рибния пазар и Висенте, крайно притеснен да ги види двамата, се изправя пред девойката. Той ѝ заявява, че тя трябва да избере кого от двамата избира, не му се иска да го мами като се среща и с двамата едновременно. Тя му отговаря с шамар и си тръгва разстроена.

От своя страна, Лусия е изморена да се бори за младия Монтенегро без никакъв резултат и започва да се сближава с Мауро, колега от университета, който показва интерес към нея.

Разкайваки се за думите си, синът на Мануел се извинява на Махо и ѝ признава, че е влюбен в нея. Тя му обяснява, че смята да се омъжи за Андрес. Тогава Гаярдо я завежда в един мотел и двамата правят любов за първи път.

Чивис се страхува, че дъщерите ѝ ще страдат, ако се разделят. Съмненията ѝ се разсейват, когато в дома ѝ се появява полиция и ѝ съобщава, че Антонио отново е извършил измама. Тя моли Рафаел да предаде на съпруга ѝ, че трябва спешно да говорят.

Трини се държи твърдо с Бенито и той моли Хуанито да го придружи, за да направи серенада на вдовицата. Неочакваната появява на Стела разваля изненадата, тъй като старата дама вярва, че песента е предназначена за Мохарита.

По-късно, докато Мануел изяснява на бившата си приятелка, че не може да се среща с нея, защото е влюбен в Силвана, тя се среща със съпруга си, за да го помоли за развод. Чивис му заявява, че не го обича вече. След това отива в дома на Гаярдо и след като му разказва, че ще се развежда, тя се осмелява да разкрие своите чувства към него. Признава му, че го обича, а той я целува страстно.

Въпреки че Анджи я съветва да следва сърцето си, Мария Хосе разбива сърцето на Висенте като му казва, че смята да приеме предложението за брак на Андрес.

Хуан разказва на Бенито, че къщата е била изпепелена и че стария организира томбола в бара, за да събере пари. Трини предлага помощта си.

Нещастната Стела разкрива пред Махо, че майка ѝ има връзка с Мануел. Чивис е притеснена от реакцията на дъщеря си и решава да напусне работата си на пазара. Мануел я умолява да не напуска и я целува, а точно в този момент пристига дъщеря ѝ. Тя моли Андрес да заживеят заедно и младежът приема.

Недоволна от резултата на клюките и ударите срещу съперницата си, Мохарита се подлага на тотална промяна, в резултат на която заприличва прекалено много на Силвана.

Настъпва купона в чест на Хуанито, но вечерта напълно се обърква. Докато Хорхе чува Бенхамин да говори с жена по телефона, Висенте флиртува с едно момиче, с което току-що се запознава. От своя страна, Мануел се опитва да говори с Махо, която се държи много грубо с него.

Антонио се появява изненадващо и разпитва Чивис за съседа ѝ. Разговорът приключва, когато пристига полицията и бизнесменът се вижда принуден да избяга още веднъж.

След няколко чашки алкохол, Висенте започва да провокира Андрес, докато той не издържа и му отговаря. Накрая двамата се сбиват.

Изпитвайки вина за служилото се, и преди всичко от напускането на най-голямата дъщеря, на следващата сутрин Силвана слага край на връзката си с Гаярдо.

За разлика от нея, Стела е онадеждена, когато се запознава със Стив – милионер, който обича да играе голф. Тя си представя едно безпроблемно бъдеще с много пари и за това тя използва всичките си женски оръжия. В резултат на това, той я кани на вечеря.

В същото време, Бенхамин си дава сметка, че се влюбва истински в Анджи, но не се осмелява да го признае на Маргарита.