Виктория (Victoria)

134 серия

Енрике предлага брак на Виктория!

Въпреки че са минали две години, Сантяго продължава да подготвя първия си диск. Независимо че не харесва музиката, която прави, той прави представяне на свои песни. Естрея е изморена и не издържа повече факта, че Сантяго се отдалечава то нея. Той постоянно ходи по купони и крие тяхната връзка.

От друга страна, Себастиан също не издържа това, че Паула живее само заради работата си, въпреки че имат прекрасна дъщеря - Виктория, Вики. За това са наели една бавачка - Диана.

В Испания, Херонимо се подготвя за пътуване - той и Мартин ще се върнат за два месеца, тъй като са извикали Херонимо да помогне за промяна в програмната схема на радиото, в което е работил, а и е успял да си вземе два месеца отпуск от изданието. Освен това, Херонимо е изградил живота си с една известна и много динамична испанска журналистка, Пенелопе, въпреки че Виктория и Херонимо не са успели да се забравят.

Мариана продължава да работи в радиото и програмата й има голям успех.

Елена и Херардо са много щастливи с малкия си син, Давид. Елена прекалено много пази сина си и внимава много да не му се случи нещо.

Камила продължава с химиотерапията, за да се излекува напълно от рака. Тя има много хубава връзка с Бернардо, въпреки че тя не приема да са нещо повече от приятели, защото се чувства зле от факта, че той е много стар за нея.

След една среща с приятели в дома на Елена и Херардо, на която присъстват и Виктория, Енрике, Камила и Бернардо, Енрике предлага на Виктория да се оженят отново, защото не понася да живее под един покрив с нея, но в различни стаи. Той не иска да са само добри приятели.