Виктория (Victoria)

170 серия

Меме започва да се променя!

Виктория предлага на Херонимо да се виждат от време на време, докато той работи в Испания. Херонимо казва на Виктория, че предпочита тя винаги да е до него и отново я моли да приеме да живее с него в Испания.

В това време, Валерия разговаря с приятелката си Татяна и й казва, че иска да живее самостоятелна, за да й осигури достатъчно свободно място.

След като влиза изненадващо в кабинета на Бернардо, Камила го моли да я изслуша. Тя му признава, че го обича и че не е могла да направи нищо с онзи младеж, защото е мислела само за него. Накрая двамата се целуват страстно и се сдобряват.

Паула напуска работата си и приема предложението на баща си. Тя започва работа в кантората на Енрике, с идеята един ден да заеме мястото на баща си.

В това време, Фернанда отива при Хенри, за да му благодари за това, че й е помогнал да свали маската на Роберт.

Мариана признава на майка си, че дълги години е крила от всички, че страда от булимия. Виктория обещава да й помогне на всяка цена да се излекува от тази болест.

По-късно, Сантяго се появява, за да съобщи на семейството си, че се е оженил за Естрея. За Виктория и Карлота, това е една лудост, особено това, че се е отказал от артистичната си кариера, за да замине с Естрея в Милано. Въпреки всичко, те поздравяват младоженците.

И след всички проблеми на децата си, Виктория смята, че трябва да остане с тях и да отхвърли предложението на Херонимо да заминат заедно в Испания.

Междувременно, Фернанда е много откровена с майка си и й казва, че тя и сестра й винаги са очаквали поне една дума на любов и подкрепа, но никога не са ги получили. Меме започва да се замисля.