Силикон за Рая (Sin senos no hay Paraíso)

Интернационално име: Without Breasts There Is No Paradise
Производство: 2008 г.
Компании: Telemundo, RTI Colombia
Държави: Колумбия, САЩ, Мексико
Брой серии: 70
Режисьори:
Сценарист:

Рейтинг:  7.36  (525 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Римейк на колумбийската теленовела „Sin tetas no hay paraiso". По романа на Густаво Боливар (Gustavo Bolivar) „Sin tetas no hay paraiso".