Агент 22 (22, el loco)

Това е история за семейства, изоставени, история за любов, за омраза, за страст... и изстрели.

Федерико Фалконе е импулсивен мъж. Необичаен полицай. Никога не се разделя с пистолета си 22-ри калибър. Той е разведен. Има дъщеря на пет години, която иска да си върне на всяка цена, след като са я отвели далеч от него след развода. Неспособността на Агент 22 да е сближи с дъщеря си принуждава младежа да страда отново, също като в детството си. Майката му е затворена в психиатрична клиника, а баща му, комисар Фалконе, е шеф на полицейския отряд и именно него Федерико обвинява за състоянието на майка си.

В миналото на Агент 22 има факт, който го е белязал. В операция умира негов колега и приятел. Агент 22 е обвинен за тази смърт. След съдебния процес той е оневинен, но без възможност да работи като полицай. Баща му е пробвал всички средства, за да го върне в полицията. Агент 22 иска да се върне, но знае, че първо трябва да си възвърне доверието в себе си, а след това да спечели това на другите.

Като резултат, Марио Фалконе решава да сформира специален отряд, който да се бори с корупцията в структурите на полицията. За целта, Марио иска да събере само най-добрите. Агент 22 се връща в полицията и става част от този специален отряд, в който се разгарят конфликти, дори любов и ненавист.

Федерико Фалконе се оказва на върха на един любовен триъгълник между Лаура, самотна жена и превъзходен полицай, която тайно е любена във Федерико, и Ана, най-красивата адвокатка със силен характер, която живее заради работата си.

Ана среща Федерико и двамата са завладени от магическо привличане. Скоро Ана открива, че той не е просто още един полицай, а син на мъжа, който е виновен за затварянето на баща й. Така започва любовно-ненавистната връзка между Ана и Федерико.

Източник: www.telenovelas.com.ar , www.pol-ka.com