Някой те наблюдава (2010) (Alguien te mira (2010))

Престъпни страсти и любови!

С поредица от убийства на жени се разкрива един сериен убиец без лице, който елиминира жертвите си без да оставя следа и поставя всички в положението на заподозрени... Навлизаме в едно издирване, неспособно да разкрие самоличността на убиеца, който се крие зад красота и съблазняване, за да осъществява своите страстни престъпления... и трябва да свалим маската му.

Едно неразделно приятелство и мечтите в бъдеще да работят като лекари, които помагат на нуждаещите се, събира Родриго, Пиедад, Бенхамин и Хулиан, но обратите на съдбата стават причина за разочарования в професията и в сърцето.

Родриго и Пиедад се влюбват един в друг, докато са студенти по медицина, когато той става лидер на групата от приятели. Неговата каризма, сила и изразена личност карат Пиедад да се влюби в него безумно, без да подозира за неговите крайности и пристрастеност към наркотиците, които стават причина за една бурна и опасна връзка. Една болна игра, в която Хулиан се замесва, скривайки любовта, която изпитва към годеницата на приятеля си.

С порок, който унищожава живота му, Родриго решава да изчезне по време на една катастрофа, при която оставя една жертва и вкарва Пиедад в болница. Влиза в един рехабилитационен център, отказвайки се от любовта на Пиедад. Пет години по-късно се завръща с надеждата да си върне изгубеното, но неговите приятели вече не са същите.

Родриго открива, че Пиедад, Хулиан и Бенхамин са забравили за тежкия живот, за когото някога са мислели, и сега са съдружници в една клиника за красота, докато той работи в клиника в селски район. Но като че ли годините са пощадили Пиедад, която с неохота открива, че все още обича Родриго и това заплашва шанса, който мисли да си даде Хулиан.

Тази среща и присъствието на всички на едно объркващо престъпление, променя живота им, тъй като те става свидетели и основни заподозрени за серия от престъпления, извършени по един и същи начин, чиито жертви стават жени, известни в обществото, красиви и успели в живота.

Ева Санети влиза в историята, за да разследва убийство, чийто извършител елиминира все повече жертви. Тя постепенно затяга кръга около лекарите, за да открие истинския виновник.

Кой е убиеца?!

Всички са заподозрени в тази серия от убийства...

Персонажите:

Родриго Кинтана – душа, разкъсвана от пороци и зависимости

Привлекателен, съблазнителен и романтичен мъж, който винаги се опитва да бъде най-добрия във всичко. Една невероятна личност, той мечтае да стане лекар. Записва се да учи медицина, защото иска да помага на нуждаещите си и се превръща в обещание на поколението си. С магнетичен ангел и динамичен живот, всички се оказват в краката му заради неговата интелигентност и страстно отдаване на идеите. Това са причините, поради които Пиедад се влюбва безумно и бурно в него, докато той не разрушава живота си със своите пороци. Хулиан става негов безусловен приятел без да подозират, че животът ще ги превърне в съперници в професията и в любовта, когато и двамата се увличат по една и съща жена. Кинтана е превръща в лидер на групата от приятели – Бенхамин, Хулиан и неговата годеница Пиедад, с които споделят едни мечти за бъдещето в професията си: да помагат на най-нуждаещите се. Пиедад и Родриго е влюбват силно, но слабостта и зависимостта към наркотиците и алкохола на Родриго разрушават живота му и този на жената, която обича. Разочарован от самия себе си, от отблъскването на Хулиан и болката на Пиедад, той решава да изчезне от живота на онези, които най-силно обича, за да не разруши живота му и по време на един объркващ инцидент. Влиза в център за рехабилитация в Европа и се отдава изцяло на работата си, но сега, след пет години и след като се е преборил с демоните си, се завръща с идеята, че има право на втори шанс с жената, която присъства в сънищата му и която не успява да забрави.

Пиедад – сърце, което не забравя и си отказва възможност за любов

Красива, умна и привлекателна жена, превъплъщение на любовта в един мъжки свят, сред група от приятели, която включва Хулиан, Бенхамин и Родриго. Те са станали нейното семейство след като е останала без родителите, която е била на 8 години. В настоящето, тя е съдружница в естетична клиника заедно с Бенхамин и Хулиан, с които поддържа близко приятелство, споделяйки своите тайни и незабравими спомени. Перфекционистка, компетентна специалистка, която обожава професията си, изисква от себе си максималното и въпреки че притежава силен характер, има златно сърце. Лекотата, с която завързва приятелства с мъже, е несравнима. Останалите жени ѝ завиждат, защото тя е образът на перфектната кандидатка за идеалната съпруга. Преди години се е влюбила в Родриго, но за нея това е бил ужасен опит за нея, тъй като пороците и зависимостта към наркотиците и алкохола на годеника ѝ са станали причина за края на тяхната връзка. Сега е сама и въпреки че не би искала да е така, не може да започне нормална любовна връзка, тъй като не е забравила Родриго. Бенхамин и Хулиан са били свидетели на това как Пиедад се е превърнала в жертва на безразборния живота на Родриго, белязан от актове на насилие и въпреки че са минали години, тя никога не се е усмихвала както преди. Завръщането на Родриго ѝ дава нова възможност да обича, въпреки че сега до нея е Хулиан, който ѝ предлага различно бъдеще.

Хулиан Гарсия – перфектния кандидат за излекуване на наранено сърце

Привлекателен, очарователен и уверен мъж, отдаден на кариерата и сина и. Той е перфектния кавалер, в който може да се влюби всяка жена. Развел се е със съпругата и Матилде преди година и от тази връзка му е останала това, което най-силно обича в живота – синът му Емилио, който е на 12 години. Станал е част от групата неразделни приятели – Родриго, Бенхамин и Пиедад. Той е лекар по професия и съдружник в естетична клиника. Вярва, че Родриго е изчезнал завинаги от живота им. Възпитан мъж, който обича да се радва на обикновените неща – култура, добра маса, вино, музика, и разбира се, пътувания. Притежава силен характер, в поведението си той е малко ироничен, с което се опитва да прикрие своята чувствителност и романтичност. Споделял е живота си с Матилде, но се е развел с нея, тъй като е започнал да усеща как тя се отдалечава от сина им в търсене на възможности за професионална реализация. Въпреки това признава, че е влюбен в Пиедад от години, от времето, когато най-добрият му приятел е бил неин годеник. След като отново е необвързан, той решава да спечели сърцето на Пиедад и въпреки че знае, че тя не го обича, се опитва да я убеди, че е способен да заличи любовните разочарования от миналото. Появата на Родриго убива всички негови надежди.

Матилде

Бивша съпруга на Хулиан Гарсия. Станала причина за края на брака им, защото мечтае да стане преуспяла професионалистка.

Бенхамин Моранде

Част от групата неразделни приятели с Родриго, Пиедад и Хулиан. Много добре знае каква е разликата между удоволствие и любов.

Татяна Ууд

Приятелка на Матилде, бивша съпруга на Бенхамин. Убедена е, че имала перфектния брак с перфектния мъж.

Долорес Моранде – Лола

Сестра на Бенхамин. Вярва, че един брак не приключва само заради една изневяра.

Камила Ууд

Сестра на Татяна. Способна е да живее ден за ден без никакво разкаяние.

Луиса Карвахал

Детектив от полицията. Дава живота си, за да защити Ева и да я следва от близо.

Педро Пабло Пенафиел

Съпруг на Долорес. Обича съпругата и семейството си най-много от всичко на този свят.

Маурисио Остос

По професия репортер. Прави всичко възможно, за да открие топ-новина.

Ева Сането

Детектив от полицията. Отдала се е тялом и духом на един случай, който изглежда много опасен. За Ева не съществуват граници между личния и професионалния живот.

Анхел Малдонадо

Решен да посвети кариерата си на един убиец, който все още не е открит.

Луси Салдана

Способна е да постигне всичко, което пожелае, особено що се отнася до мъж.

Източник: msnlatino.telemundo.com