Обичам те (Чили) (Amándote (Chile))

Хулиан Тросиани е изтъкнат класически китарист на 25 години, който ухажва Сусана Алварес – популярна телевизионна журналистка, водеща на ток-шоу.

Сусана е жена, привързана към професионалната етика, успяла, разботохоличка, утвърждаваща се, с редица награди, перфекционистка и защитничка на правосъдието. За разлика от нея, Хулиан е изпълнен с екзистенциални съмнения.

В историята на тази теленовела, Сусана се оказва заплетена в любовен триъгълник, който включва музиканта и една импулсивна и страстна фотографка – Паулина.

Хулиан живее, измъчван от призраци от миналото, странни картини, които се появяват изненадващо в ума му и които са свързани с неговото детство и смъртта на баща му.

След като е останала вдовица, майката на Хулиан – Виктория, се е омъжила за Висенте Тросиани, чичо на музиканта, един манипулативен мъж, който управлява живота на всички.

Хулиан решава да замине за шест месеца за Ню Йорк, за да усъвършенства своите музикални умения. Сусана също заминава за този град, за да предава новини. Двамата преживяват една динамична любовна връзка и накрая решават да се оженят.

Въпреки всичко, Висенте проваля всичко и двойката слага край на връзката си. Сега Сусана трябва да замине за Карибите, за да снима документален филм. Хулиан я последва и съвсем случайно се запознава с Паулина Валдес, в която се влюбва.

Хулиан започва връзка с фотографката, но усеща, че Сусана му липсва. По-късно отново се събира с нея, въпреки че Паулина никога не изчезва от живота му. Тя е ухажвана от мениджъра на една рок група и моли Хулиан да замести по спешност един от изпълнителите. Така той се превръща в един от членовете на „Nación Virtual“, в която е познат под псевдонима Флако Морган.

Така, Хулиан започва да води двойнствен живот и поддържа връзка едновременно със Сусана и Паулина. Но Висенте превръща живота му в ад и при своите авантюри се запознава с други две жени: Аманда – психоложка, която му помага с загадъчните сънища и професионални съмнения, и Кристина – безскрупулна жена, която е била една от бившите на Хулиан и която с помощта на Висенте прави всичко възможно, за да си го върне.

Така Хулиан преживява много забавни приключения заедно с жените си, музиката и приятелите си.

Източник: www.emol.com , es.wikipedia.org/wiki/Amándote_(telenovela)