Анонимна (Anónima)

Анонимна, миналото я преследва!

След 10 години, прекарани в затвора, от чиста любов, Виктория излиза от зандана с една единствена цел: да има нормален живот. Но миналото, от което иска да избяга и да забрави окончателно и неочакван обрат на съдбата, който я принуждава насила да стане майка на едно дете, което не е нейно, искат да попречат на Виктория да получи онова, което иска. Точно обратното, запращат я по път, по който, за да оцелее, се отдалечава все повече от границите на закона.

Със сватбена рокля, прибрана в една чанта, и само няколко дреболии, които е успяла да размени през последните дни в затвора, Виктория излиза на свобода. Единственото, което иска, след дългото страдание, е да си намери работа на всяка цена. Това ѝ е необходимо, за да оцелее и да поеме живота в ръцете си, далеч от беззаконието и престъпността.

Виктория иска да забрави миналото си и мъжът, заради когото без малко да загърби принципите си, за да се омъжи за него. И все пак, мъжът, когото толкова силно е обичала – Рамиро, е виновникът тя да изгуби свободата си. Тя винаги е знаела, че Рамиро е натрупал богатството си чрез престъпления и смята, че цената за това вече е платена.

Витктория тръгва да търси единствената си приятелка – Патрисия, с намерението да остане при нея няколко дни, докато си намери работа и място, където да живее. Там тя открива повече, отколкото е очаквала: Патрисия и съпругът ѝ Карлос са събрали всичко пред ужасения и изплашен Ерик, малкият им син. Виктория успява само да научи, че двамата искат да избягат възможно най-скоро, тъй като Карлос, който е работил от години за Рамиро, е решил да сътрудничи на полицията и е бил разкрит.

Няма повече време за обяснения. В сградата, в която живее Патрисия, пристигат въоръжени мъже, изпратени от шефа на бандата, и стрелят по всичко живо, което се изпречи на пътя им. На излизане от сградата, Виктория осъзнава, че Ерик е останал сираче и тя няма друг избор, освен да се погрижи за него, тъй като не познава близките на Патрисия.

За щастие, никой от мъжете, изпратени от Рамиро, не вижда Виктория, докато отвежда детето. Но за главата на малкия Ерик е обявена награда, защото преди да умре, Карлос му е предал много важна информация, с която може да се разбие престъпната организация на Рамиро.

Сега, тази жена, която не иска да бъде майка, и която усеща, че не може да обикне това дете като свое, трябва да го защитава и да попречи на Рамиро, както и на хората му, да го открият. Така Виктория се превръща в анонимна в град с близо 8 милиона жители.

В същото време, Макс Веландия, вече майор от полицията, със собствените си малки прегрешения, е шеф на полицията, натоварен да вкара Рамиро и членовете на бандата му зад решетките. Той се досеща, че информацията, която Карлос е бил на път да им предаде, може да бъде у сина му Ерик. Новата му задача е да открие малкия преди Рамиро и неговите хора.

Пътят на полицая и Виктория се пресича. Той обещава да ги защитава и се превръща в ангел-хранител в не една опасна ситуация. Сърцето на Виктория омеква и се влюбва в най-неочаквания мъж – в Макс, невротичния полицай, който е готов да умре, но вкара Рамиро зад решетките.

Настъпва момент, в който Виктория е принудена да избере, не само между Макс и Рамиро, но и между живота на Ерик и своя собствен живот. Тя открива, че детето е ключът към нейното щастие и независимост и ако го предаде на Рамиро, той ще я остави веднъж завинаги. Но все пак се притеснява, че трябва да предаде детето, за което толкова много се е грижила и е защитавала...

Източник: www.teleset.com.co , www.canalrcn.com