Как обича една жена (Como ama una Mujer)

Всяка жена има свой уникален начин да обича!

„Como ama una mujer“ разказва историята на известна певица и актриса, която се опитва да открие истинската си любов. В случая, тя трябва да избира между двама мъже.

И двамата – Диего и Андрес, са ексцентрици и егоисти, повече от който и да е друг мъж.

В търсенето на сродна душа, главната героиня, която се радва на бляскав живот и професионален успех, се сблъсква с предателства, които разбиват нейния живот и сърце.

Персонажите:

София Маркес

София е сензация в света на поп-музиката и всички я обожават. Въпреки че познава любовта, тя не знае какво означава да се отдава изцяло, да се жертва заради любовта. Освен че е популярна и успяла певица, София ръководи компания, с която помага на други певци да се реализират. Нейната първа и най-голяма любов винаги е била музиката и че чрез нея може да открие своята сродна душа. София Маркес, звездата, на която всички се възхищават, преживява много тежки моменти в тази любовна история.

Диего Гера

Диего е известен трубадур от село, който вижда как животът му се променя пред очите му. Той трябва да вземе много важно решение в тази история. Дали любовта на живота му ще бъде до него или вече я е изпуснал, без да си даде сметка?! Музиката е подаръкът, който Диего дава на света, но също така тя е и основен фактор като при София. Диего Гера е мъж, който не се страхува от любовта и нейните последствия. Трубадур и романтик, Диего може да има всяка жена в краката си. Той извежда кариерата на София Маркес до нови висоти, по-страстно, по-откровено.

Андрес Малдонадо

Красивият Андрес променя своя живот след като се влюбва в София Маркес. В най-трудните си моменти, той разчита на своя приятел Фелипе, който е и негов съветник. Приятели в добро и лошо, Фелипе и Андрес жънат успехи по футболните терени. Зад всеки голям мъж има една голяма жена, но дали в неговия случай това не е Барбара?! Барбара ръководи не само публичните изяви на Андре, но до къде ли може да стигне?! За футболиста Андрес, щастието е да бъде на игрището, ритайки топка. Той страда много заради любовта и славата. Красив, успял и известен, той има всичко, но само истинската любов може да го накара да се чувства цял. Общественият живота на Андрес е един цирк, карнавал, един свят, от който не иска да бъде част.

Адриана

Приятелка и асистентка на София, която е способна на много неща. Но нейната вярност ще бъде изложена на изпитание в тази история. Адриана е много красива жена, но е много неуверена в собствените си възможности.

Николас Маркес

Брат на София. Винаги много весел, той е голям приятел и брат.

Лаура Шифман

Лаура има всичко: успех, пари, а може би и любов. За дизайнерката Лаура, нейната любов към съпруга ѝ я кара да прави неща, които никога не си е представяла.

Фернандо

Много стабилен мъж, който помага на София да върви по добрия път.

Фелипе Ортега

Израсна с Андрес, той е негов съотборник във футбола, но що се отнася до любовта, той се превръща в студен и жесток съветник. С усмивка на устата, Фелипе винаги е на разположение, когато Андрес има нужда от него.

Барбара

Барбара е журналистка, която много добре си върши работата, въпреки за Андрес тя е манипулаторка, която не е по вкуса му. Независимо че Барбара е пресметлива жена, на нея ѝ се случват неща, които никога не е очаквала.

Източник: www.univision.com