Съдбовни решения (Decisiones)

„Съдбовни решения" е сериал, в който всеки епизод е самостоятелен. Всеки представя по един случай, вдъхновен от реалния живот, в които се показват позитивните и негативните позиции на анонимните герои, с които се разминаваме по улиците. Човешките същества, които се борят, страдат, обичат, ненавиждат, допускат грешки, но също така са способни да се освободят.

Всеки случай би могъл да се случи на нашия континент, от някое малко селце, изгубено във времето и пространството, до най-големия град на САЩ.

Животът не е розов цвят, изпълнен е с трудности и този сериал предупреждава за опасностите и препятствията, с които се сблъскваме в съвременния свят.

„Съдбовни решения" много прилича на ежедневните толк-шоута, в които се излагат различни случаи от живота. И животът е показан като поредица от решения... понякога правилни... а понякога погрешни... но във всички случаи, това са съдбовни решения. Идеята е в края на всеки епизод зрителя да си задава въпроси като „Добре ли действам?", „Правилно решение ли взех?"

Източник: tv.telemundo.yahoo.com