Зад един ангел (Detrás de un ángel)

Една история, която засяга важни аспекти от съвременния живот...

Карен Синистера е амбициозна жена. Тя е напуснала дома си много млада, забърквала се е с много мъже, променяла е името си много пъти.

Карен се влюбва в един пилот, когото не е видяла отново и за който се предполага, че е убит от един сенатор. Всъщност, именно за този сенатор Карен е омъжена.

Карен изгражда един лъжлив свят за себе си и осъществява почти всички свои мечти, но миналото се връща при нея, за да я тормози...

Енрике е скромен свещеник, който търси Карен – негова стара любов, която не е виждал шест години. Той иска да ѝ напомни, че има дъщеря и да ѝ съобщи, че момичето е при него.

В момента, в който Енрике се връща в живота ѝ, Карен вече е станала заможна жена на сенатор, който е натрупал богатство от корупция.

В най-неочаквания момент, Карен решава да убие съпруга си, тъй като много харесва Енрике, но също така и парите, които притежава съпруга ѝ.

Андрея – дъщерята на Карен, е осиновена от изключително важно семейство, които са станали жертви на нападение на убийци. Момиченцето е успяло да се спаси и е намерила убежище в полицията.

Жертвите, осиновителите на Андрея, са били роднини на Енрике.

Накрая на историята, Енрике умира, а Карен се среща отново със своя пилот – единствената ѝ любов, който, както се оказва, не е умрял...

Източник: www.rtitv.com , es.wikipedia.org/wiki/Detrás_de_un_ángel