Двойно отмъщение (Doble venganza)

След съмнителната смърт на д-р Леонардо Саравия, семейството му решава да продаде клиниката, изоставяйки конфликтите и тъмното минало.

Д-р Гонсало Брисуела, психиатър, е един от новите собственици. Той е женен по сметка за Антонио - милионерка, която е много по-възрастна от него. Другите собственици на клиниката са братята Исмаел и Пабло Асан, любими ученици и големи почитатели на Д-р Саравия в миналото. Тези трима мъже решават да купят клиниката, за да развиват съмнителен бизнес, който стои в основата на цялата история.

Вера Педраса, дъщеря на Антония от първия й брак, работи като граждански инженер във фабрика. След делово пътуване, открива, че нейният психиатър се е превърнал в неин пастрок. Порочно действие, което превръща Гонсало Брусуела в най-големия й враг. Именно Вера се опитва да му свали маската по всякакъв начин.

От друга страна, д-р Марсела Росентал, хирург и бивша любовница на д-р Леонардо Саравия на младини, приема предложението на старите си колеги, братята Асан, да работи в клиниката. Те използват споменатото минало, за да използват д-р Росентал и съпруга й за своите цели.

Един млад адвокат, Мануел Ферер, се опитва да разреши случая на Саравия, разследва и наблюдава отблизо новите собственици. Покрай своята борба, пътят му се пресича с този на Вера и между двамата започва една много страстна връзка.

Освен всички, споменати до сега, сестрата на Фидел, Тоскана, разумна и зряла жена, се забърква в аферите на клиниката.

Източник: www.telenovelas.com.ar