Искряща любов (El sodero de mi vida)

София е психолог и сексолог. Тя живее временно в дома на родителите си и сама отглежда седемгодишния си син. Тя има годеник, Орландо, с когото се чувства спокойна и уверена. Но най-неочаквано в живота й настъпват промени: София се увлича по обаятелния и страстен Алберто.

Алберто ръководи фабрика, която преди много години е основана от баща му. Оказвайки се на крачка от разорението, той решава да приеме предложението на Иполито, бащата на София, който иска да купи фабриката. Според условията на сделката, Алберто остава директор и ще получава част от печалбата. Той не знае, че Иполито и Орландо искат да унищожат фабриката.

Алберто и София се влюбват един в друг от пръв поглед. По това време, Олрандо предлага на София да живеят заедно, но тя се бави с отговора, тъй като не го обича и освен това се бои, че между сина й и Орландо няма да се оправят отношенията. Но при Алберто положението е точно обратното - малкият го приема като роден баща. И така започват проблемите. Уви, Алберто е неспособен да принадлежи само на една жена.

София работи много. Тя дава консултации в медицинския си кабинет и чете лекции по училищата. Един ден тя среща Анита, извънбрачната дъщеря на Иполито. Между двете се заражда приятелство. Но и двете не подозират, че са половин сестри.

Алберто има три по-малки сестри. Преди време, неговият брат-близнак е загинал при нещастен случай. Так, Алберто се грижи и за снаха си Леонор, която, на свой ред, му помага да оправи финансовите дела във фабриката. Той не се досеща, че Леонор е тайно влюбена в него.

Как може да се разплете това кълбо от чувства и интриги?

Източник: serials.ru