Предадена (Engañada)

Прекрасната и добродушна Марисела Руис Монтеро е израснала в провинцията с любимата си майка, Росалинда. Марисела никога не е познавала баща си - женен мъж, който е изоставил Росалинда, когато тя е била едва на 17 години. След като е открила, че е бременна, Росалинда е изоставила всичко зад себе си, защото не е искала да срами семейството си и е отгледала Марисела далеч от всички. Никога не е споменавала на дъщеря си, че тя е една от законните наследници на несметно богатство.

Един ден, Марисела среща Габриел Рейес и двамата се влюбват един в друг от пръв поглед. По прищявка на съдбата, Габриел се оказва кръщелника на баща й. Той отвежда Марисела при истинското й семейство, изваждайки на показ нейното скрито минало.

Сега изглежда, че Марисела най-накрая ще заеме полагащото й се място, когато благородната и богата леля написва ново завещание, в което прави наследница племенницата, която винаги е търсила. Но щастието не се усмихва на Марисела все още - завещанието е откраднато от злонамерени хора. Това са най-добрия приятел на Габриел и годеницата му, които успяват да попречат на Марисела да получи наследството... а също така да я разделят с Габриел.

Двадесет години по-късно, пътищата на Марисела и Габриел се пресичат отново. И двамата осъзнават, че любовта, която са изпитали някога, все още е жива. Но също така има обстоятелства, които им пречат да се съберат.

Дали съдбата е склонна да застане на тяхна страна този път?!

Източник: www.venevisioninternational.com