Скандал (Escándalo)

Това е историята на едно момиче от провинцията Пюра, северно Перу, което пристига в столицата, избягвайки от леля си, която настоява да стане проститутка.

Суси пристига в Лима с помощта на един фотограф, който работи във важно печатно издание, което точно в този момент организира конкурс за красота. Снимките, които той прави на Суси се харесват на организаторите на конкурса, които я включват като участница.

От друга страна, Суси съвсем случайно се запознава със собственика на ежедневника, Алваро, който не разкрива пред нея истинската си самоличност. Между тях пламва взаимно привличане. Те започват да се срещат с риска връзката им да бъде разкрита от един от организаторите и една от претендентките. Когато това се случва, се вдига голям Скандал!

Когато Суси разкрива самоличността на своя годеник, тя се чувства наранена и решава да скъса с него. Но това не спасява Суси от Скандала – заради връзката й с Алваро, след като спечелва конкурса за красота, й отнемат короната.

И точно, когато той е на път да се ожени, родителите му разкриват истината за годеницата, поукрасена и преувеличена, относно тъмното й минало, което тя се опитва да забрави.

Източник: www.telenovela-world.com