FM.04 (Frecuencia 04)

Те вече не са деца, но все още не са и възрастни. Те са млади и преживяват периода на израстване. Техните сърца са здрави, силни, но и раними. Те вярват във вечната любов, която може да продължи както месец, така и цял живот. Всеки един от тях си има свои мечти, стил и музикални способности.

Те използват като сцена „Склада". Това е голяма и стара сграда, която се е превърнала в тяхното място за творческа реализация. В сградата се помещава център за развитие на таланти и едно нелегално радио. Едно различно място, където има учители, но не може да се нарече училище. Има стаи, но не е място за живеене. Място, където могат да свирят на китара и да музицират на пиано до сутринта. Има само едно правило: Уважавай свободата на другите!

Сред своите приятели, както и в лоша компания, те научават да правят разлика между мечтата и упорития труд за реализация на мечтата, между обещанието и задължението, между желанието и любовта, между юношеството и зрялост. По време на учение и развлечение те се сблъскват с типичните за младежите конфликти, изживяват своя първи сексуален опит и се избавят от неувереността в бъдещето, осъзнавайки че всичко е техните ръце.

Източник: www.telenovelas.com.ar