Илюзии (Ilusiones compartidas)

„Donna Baffutta" е един бар, в който могат да се споделят много илюзии, но също така да се създадат проблеми и любовни недоразумения.

На това странно, но оригинално и порядъчно място, работи Феликс Фигероа. Този мъж, който е на 45 години, все още живее с леля си, е добър илюзионист, който всяка вечер изнася представление пред ограничена публика от посетители на бара. Феликс превъзходно се справя с работата си, но настоява, че не е така. Той е много нервен и обсебващ.

Положението се влошава, когато Нанси, неговата непоносима годеница, му казва, че е определила датата на сватбата им. В действителност, Феликс не иска да се жени за нея, но както изглежда, не се решава да й се противопостави.

Основните конфликти между мага и жената започват, когато в бара пристига Каридад Ганарито - една забавна и мистериозна венецуелка, която започва работа като готвачка в бара и се присъединява към екипа, който се ръководи от Басилио Хавиер де ла Торе и Кирос, управител и безусловен приятел на Феликс.

В средата на тази история се появява Рафаел Пунтин - двадесетгодишен младеж, който излиза от затвора след тригодишен престой и приема самоличността на Мартин Фатоне, един младеж, който трябва да започне работа в бара.

Въпреки че в началото не си дава сметка, в живота на Феликс се прокрадва и друга жена, но тя е много различна от Каридад. Става дума за Мая Карегал - девойка, която работи като вариетна актриса и която се намира в затруднено финансово положение. Тя е обсебена от идеята да наеме мага за представление пред 200 поканени. Настойчивостта на девойката се сблъсква с идеалите на Феликс, който отказва да присъства на такова събиране.

Илюзиите на всички тези персонажи са помрачени от появата на Лаура Грималди - бившата съпруга на собственика на бара, която сега е новата собственица и която след като забелязва некомпетентността на някои от работниците, започва да обмисля възможността да продаде бара.

В същото време, Джулиана, дъщерята на Лаура, е привлечена от Рафаел и след време открива, че той не е Мартин Фатое. Тази странна връзка се превръща за Джулиана и Рафаел в любовна.

Различни истории разказани с комедиен тон се обединяват, за да покажат, че илюзиите могат да престанат да бъдат просто фантазии и да се превърнат в реалност... една реалност, която може да се осъществи, но също така може да бъде разрушена...

Източник: www.telenovelas.com.ar